Obrisan "problematican" post (iako ni po cemu nije bio strasan, stigao mi ss na mail, a vrv stoji negde u bazi pa mozes da pogledas), skrenuta mi paznja za "izrazavanje" u samoj temi i tu sam shvatio poruku. A onda krece kazna tog istog moda sa 6 poena sa istekom, pa onda kazda
DRUGOG moda sa 6 trajnih poena za (
pretnje, trolovanje, vređanje, namerno spamovanje) sto moj post NIKAKO nije bio vec izarazavanje negodovanja zbog ponasanja jednog kablovskog provajdera i svi komentari su bili upuceni na ponasanje kablovskog provajdera.
A onda je bio
PREKID svake komunikacije jer je krenuo
discourage za koji nisam dosad ni znao kako radi jer je prekinut pristup forumu. Napravio sam drugi nalog i predstavio se da upitam jel moralo ovako i da mi se lepo objasni sta je problem. Taj account banovan i obrisana tema bez ikakvog odgovora. Tad nije postojala niti je okacena bila email adresa za kontakt bilo koga iz administracije na forumu... A posle toga mi je
BUKVALNO mi je bilo potrebno 15-20 minuta da se ucita forum da postavim poruku da pitam sta je problem i jedino je
@Corvus Corax bio kuluturan da lepo objasni sta je problem.
Tako da, DA, veliki je problem s modovima i komunikacijom, proizvoljnim lupanjem poena, neki imaju problem s drskoscu, i tako dalje...
@NAS Hvala ti na ovoj temi, mislio sam da sam ja jedini kome ovo pocelo mnogo da smeta, ali sad vidim da nisam.