Šta je novo?

Pomozite oko R. Burns Rally-ja!

duvla

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2004
Poena
609
Zasto mi ne prikazuje drvece, ograde, itd. drugim recima sve ono sa strane staze?
U stvari, prikazuje, ali te stvari sve vreme trepere i ne vide se skoro uopste dok ne zveknes u nesto.

Graficka je ATI 9200 64 Mb 128-bit (ima li veze sto ne podrzava DirectX 9 ?)
ATI Catalyst 4.7, DirectX 9.0 c
Znam da graficka mora da podrzava pixel shader (pise u readme file-u) a znam da 9200 podrzava shader 1.4.
Mozda mora da podrzava pixel shader 2.0 (od Radeona 9600 pa navise) ?
Ima li neko ideju?

To nije do pixel shader-a moze vrlo lako biti da je slabo narezan CD, nego pokusaj taj cd da probas na nekom drugom kompu ;)
pOZDRAV...

:lol:

Verovatno su drajveri u pitanju,probaj nove 4.9

Cisto sumnjam da je do drivera, neka pokusa, ali najprije mislim da je do cd-a posto je i meni tako bilo davno...

PA to je bas ozbiljan bug,mnogo korisnika koristi te kartice,pomalo neozbiljno da izadju sa takvom final verzijom

Pa meni radi bre na 9200 ili ja ne znam u šta treba da gledam da bi video da ne radi? :)

Jel bre radi na MXu ? :)

driver je napisao(la):
Jel bre radi na MXu ? :)

rek'o ti baneR bre 19 puta da ne radi
gubavci.gif

Meni igra blokira... i moze da se ubije da ti windows ostane citav, ali blokira u menijima (ako uspem da pokrenem samu trku, onda radi - meniji ga yebu!) Ne znam sta je

Nije dobro uradjeno..........ono...:D
Čeka se verzija koja je bolje krrrrrr.........:D

Ja sam moju nabavio samostalno... bez posrednika... radi...

Resenje za prvobitni problem iznesen ovde ( ono nestajanje i treperenje objekata ) je nadjeno u 4.7 drajverima. Barem tako tvrde na stranim forumima. Sada su svi sretni i zadovoljni. E sad...koliko vidim duvla koji je pokrenuo thread bas i koristi 4.7 ! Tako da meni nista nije jasno...mozda je stvarno problem do "nase" verzije...

Nisam primetio da se iko zali na SP2, kao ni na NoDVD...koji se itakako koristi i sa originalnom igrom, neko bi prijavio da nesto nije u redu...

Nazad
Vrh Dno