Sgt. Major
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 315
Da nije ovo:e kad smo kod ovih nindzi da li se neko seca bilo je na onos fus segi, isto ko nindza samo bukvalno skace 100x vise i cickica je upola velicine, ne znam da li je nivo beskonacan ili kako al mislim da je pozadina bila neko suma ili tako nesto
Biće da je to igrica za psp, ja sam se igrao na pc-u. Nije bila igrica ovog tipa, sa elementima pucačine , više nešto kao simulacija.Pursuit Force?
Ipak ne, ono što sam ja igrao je dosta slično starijoj verziji navedene igrice , Crash time: autobahn pursuit.Da nije slucajno Crash Time 2?
ovo mozda?
da nije bila neka flash igrica?Ne, igrica koju sam igrao je bila više kao arkadna vožnja sa sličnom grafikom kao u ovom simulatoru, ali samo jurenje u policijskom automobilu za lopovima, nije bilo off road voznje niti mogucnosti izlaska iz auta.
ili pak ovo
Polizei-Fahr-Simulator
Mozda mislis na Metal SlugIgrao sam je pre 10-15god otprilike, ti si kao u tenku i imas da biras npr top, pusku i okreces se 360°, a vojnici skacu sa padobranom i ti moras sve da ih ubijes, i kako prolazi vreme sve ih vise ima, i tenkovi posle nekog vremena naidju, ne mogu da se setim kako se zove igricu, a treba mi [emoji16][emoji23]
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Vec sam je nasao, tj jedan od clanova mi je napisao. Cudi me da nisi primetio odgovor ispod mog pitanjaMozda mislis na Metal Slug
igrana nekad,taman si i mene sada podsetioIgrica pronađena ! Nekim čudom sam naleteo na jedan snimak iz čak 2006 godine, skrolujući skoro 10 min kroz snimke na yt i odmah prepoznao igricu, naravno uz jak udar nostalgije. Izvinjavam se što sam gore napisao da nije bilo elemenata pucačine, tu sam pogrešio ali davno je to bilo kad sam ovo igrao.
Hvala svima koji su probali da pomognu u pronalasku naziva.
Naziv igrice je London Racer: Police Madness. Gameplay
Cold FearPitanje
Igrao sam negde između 2002 i 2004 te
dešava se na brodu, horor je postavka glavni lik je u crvenom prsluku, prilično mračna igra stalno si u nekom mraku
seća li se neko kako se zove?