Šta je novo?

Pomozite mi da prepoznam pesmu....

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Ajde ako neko zna kako se zove pesma i autor neka napise, inace stvar je klasicni HOUSE, a refren je ovakav "....get down, put your feet back on the ground"....

100x Thx

Bice da je to ova:
Avant Garde - Get Down

Inace imas je na Ministry of Sound The Annual 1999-2000 duplom CD-u... mixed by Tom Novy & Boy George

drugarski :wave;

Jao sramato, pa zar to da ne znash?! :D Bolje bi ti bilo da predjes u metal tabor ;)

Jaooooo... Ovaj tred mi treba...

Ili da otvorim novi....
Elem, da li neko zna.. (castim PIVOM!) kako se zove stvar koja je klasican DRUM'n'BASE + techno/disko (u manjini) a refren ide nesto kao "let me see you funk funk funk.... (ili let me hear you punk... " + varijacije).... Ne mogu ovde da otpevam, ali je JAKO popularna prethodnog i ovog meseca u klubu XL, i ljudi kad je cuju, polude... Mislim da ce biti naslednik HIDE U od Košina...

AKo znate brzo!!! Pesma je nesto najbolje za zurke sto sam cuo...

Ajde i ja nesto da pitam, posto pesmu trazim vec duze vreme... Pesma se vrtela ne nekoj reklami za 041, a i bila je na reklami za Urban Experience (nisam siguran koji je to bio po redu, ali je reklame snimljena u podzemnom prolazu). Ako ima ovde neko ko voli reklame, ovu je sigurno zapamtio. I najvaznije, pesma ide nesto u fazonu "yeah baby feel so good, feel so good, feel so good...." odnosno neke varijacije na ovo. (posto se ne razumem dovoljno u zanrove muzike ne bih znao gde da je svrstam).

HVALA!!!!!!!!!

Kad smo vec kod toga, jel zna neko koja je pesma u reklami sa koka kolu, ono u vozu posle koncerta i to :)

Filip je napisao(la):
Ajde i ja nesto da pitam, posto pesmu trazim vec duze vreme... Pesma se vrtela ne nekoj reklami za 041, a i bila je na reklami za Urban Experience (nisam siguran koji je to bio po redu, ali je reklame snimljena u podzemnom prolazu). Ako ima ovde neko ko voli reklame, ovu je sigurno zapamtio. I najvaznije, pesma ide nesto u fazonu "yeah baby feel so good, feel so good, feel so good...." odnosno neke varijacije na ovo. (posto se ne razumem dovoljno u zanrove muzike ne bih znao gde da je svrstam).

HVALA!!!!!!!!!
Ako peva riba ..postoji pesma "I feel love" od Donna-e Summer ,neki mix.....mnogo jaka pesma ....mozda je to ta.

poz

Ne mogu da verujem da se niko ne mota po XL-u... :) Ajde pomozite... Pesma je definitivno najbolja, samo sto jos nije provaljena... sutra cete je svi slusati....

Hahahaa po XL-u?! Pa jes ti lood, ko jos normalan tamo ide, to je za decu koja prave prve korake u nocnom zivotu.

byMaX je napisao(la):
Ne mogu da verujem da se niko ne mota po XL-u... :) Ajde pomozite... Pesma je definitivno najbolja, samo sto jos nije provaljena... sutra cete je svi slusati....

Ajde vojnik da proba :)

Phil Fuldner - Miami Pop

Oš na mail?

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Heinz
Ajde vojnik da proba
Phil Fuldner - Miami Pop
Oš na mail?
--------------------------------------------------------------------------------

I tata bi sine. :D
Salim se, dakle ako te ne mrzi
baci usput i meni na [email protected]
ili mi posalji link pa cu ja sam da skidam.
Hvala unapred. :wave;
Sasha

ako je to ono što vam treba....

petri je napisao(la):
popravi malo link :)
Ne znam za tebe ali meni radi. (i to iz @lite :) )
Vec sam je skinuo. :D Heinz, hvala. (D)
Max, da li si ovo trazio ili ne? ;)

Uzgred, jel zna neko gde da nadjem i kako se
uopste zove pesma koja je verovatno iz Star Wars ( Episode I/II)
Ova dva-tri dana je vrte ko besni na svim televizijama.
Samo sam video da je Neko/Nesto feat Prototip.

Hvala unapred,
Sasha

Pa sta ste sve svi primili - ko da max ima lep ukus ;)

eee... pa pesma je bash bash stara...imam je hmm pa jedno preko godinu dana sigurno:)

CCC....slabo to:))
Nego ajde neka mi neko pripomogne. U pitanju je starija pesmica i peva riba u fazonu "...i can try, i can try i can try..."
Niko ne zna kakos e zove pesmica a trazio sam je pod svim shto sam mogao da se setim ali dzaba..

eee... pa pesma je bash bash stara...imam je hmm pa jedno preko godinu dana sigurno:)

Nego ajde neka mi neko pripomogne. U pitanju je starija pesmica i peva riba u fazonu "...i can try, i can try i can try..."
Niko ne zna kakos e zove pesmica a trazio sam je pod svim shto sam mogao da se setim ali dzaba..

zilet je napisao(la):

Mrzim haus ali je ova pesma(remix) je izuzetak :)

U pitanju je:

Phoenix - If I Ever Feel Better (Buffalo Bunch Remix)

Ma može i na mail... ali ja već skinuo! Pesma je najbolja! Skinuo sam dve varijante... neku extended i jos jednu... Stvarno si car...! Jel ti se dopada stvar... ? Pazi, meni se nema sanse da se nesto dopadne iz prve... Bukvalno, Madonnin album Ray Of Light mi se užasno dojmio kada sam ga prvih nekoliko puta čuo... Posle mi je postao nešto najbolje od Madonne ikad... Isto tako, mnoge poznate stvari, meni se ne dopadnu odmah, već je potrebno vreme... A ova stvar, kada sam je prvi put čuo... teralo me društvo da idemo u XL, i ja ajde.. i kada sam čuo to, verovao ti meni ili ne, skupio sam sasvim deseto društvo i sutra odmah ponovo išao tamo...

Hteo sam da startujem DJ-a, ali mi bilo glupo, da čovek ne pomisli svašta...

...Skidao sam trejler za Episode II, i prekinuo kada sam ovo video, samo da bi što pre čuo...!

Sjajna stvar!!!

PS. MaX ima odličan ukus... Svi koji kenyaju okolo, shvatili su to pre ili kasnije... Činjenica je da mnogi ne vole Jacksona zato što su svoje mišljenje o njemu bazirali na osnovu onoga što su pročitali u tabloidima... Druga činjenica je da je on najprodavaniji muzičar na planeti, fenomen čije je koncerte video najveći broj ljudi i jedina osoba koja je pravila koncert na praškom trgu sa preko 500 000 i slovima PETSTOTINA HILJADA ljudi...

Muzička industrija mnogo duguje i njemu, kao i Bitlsima ili Mozartu... Ono što je on proživeo i prošao u svom kratkom ali plodnom životu (42 godine, 37 godina aktivnog pevanja i 30 godina solo karijere), kako je živeo i sve to, mnogi ljudi znaju da cene... Ne zaboravite da je Nelson Mendela, kao kriminalac proveo preko 20 godina u zatvoru, nepravedno optužen i te fore... a onda je postao simbol za ljude kojima je nametnuta nepravda... danas je i predsednik... Isto tako, mediji su propratili optužbe za seksualno uznemiravanje, a mnogo manje ljudi zna da je krajem prošle godine, završena cela ta parnica... Znate li kako? Jackson je proglašen nevinim, država mu je isplatila 22,7 miliona dolara na ime nanetog duševnog bola, a roditelji sada već odraslog dečaka, isplaćuju tako što je majka u kućnom pritvoru a otac u će raditi u zatvoru narednih par godina (jer nisu imali para da to plate).

Jackson je bio prvi koji je krenuo sa MTV spotovima-filmovima... sada to svi rade... Bio je prvi koji je pravio mjuzikle od svojih spotova. Napravio je ranč koji je kopija Diznilenda u PiterPan fazonu, na koji zove bolesnu i siromašnu decu da se po ceo dan, besplatno igraju i klopaju...

Vlasnik je Heal The World organizacije, koja godišnje donira oko 20 do 25 miliona dolara...

Ono što se ne zna o njemu, teško je ovde napisati... Ali mrzim kada mu se sudi na osnovu tabloida...

PPS. Isto tako, od malena sam voleo Madonnu, Queen, i Whitney Houston čije pesme i danas u celosti znam do poslednjeg stiha i note..

Pa dobro nismo bas imali nameru da te pogodimo u zivac ;)

Inace ta pesmica je bajata i prilicno komercijalna, sto je naravno moje licno misljenje, ali je sve u svemu ok.

byMaX je napisao(la):
Ma može i na mail... ali ja već skinuo! Pesma je najbolja! Skinuo sam dve varijante... neku extended i jos jednu... Stvarno si car...! Jel ti se dopada stvar... ?

Stvar je cool, a ti si dužan hladno pivo ;) (D)

Preeky je napisao(la):
Mrzim haus ali je ova pesma(remix) je izuzetak :)

U pitanju je:

Phoenix - If I Ever Feel Better (Buffalo Bunch Remix)

jel moze neki link za mp3 download...
thanx

Sad sam tek provalio da je i pitanju miami pop.......dobra pesma ali mi je dosadila , bas je matora ......sad mi je aktuelan x press 2 feat. david byrne "lazy" (brooka od pesme:D ) i mix madonna vs black legend "like a prayer"

zilet je napisao(la):
pesmica i peva riba u fazonu "...i can try, i can try i can try..."

Kao sto neko rece Phoenix - If I Ever Feel Better (Buffalo Bunch)... Postoji jos nekoliko remixa na tu foru ali ovaj je najbolji ubedljivo...
E sad treba poslusati i original pesme.... ono totalna laganica i zvuci odlicnooo (ono opustajuce)

a sto se tice dl-a pa www.audiogalaxy.com ili eto moze i kazza media desktop :)
tamo ces naci sve te pesmice

a predlozi za slusanje:
X-Press 2 Feat. David Byrne - Lazy :) stacete jos malo pa ce smoriti koliko je dobro :)
AZZIDO DA BASS - Speed (Club Mix)
ROBBIE RIVERA - Funk-A-Tron (R.rivera`s Crazeee Mix) - ovo obavezono!!! poslusati, odlicna stvar :)

zilet je napisao(la):
odesh lepo na www.kazaalite.com
i skinesh Kazu i nadjesh sve pesme koje ti u zvitou trebaju:))
BTW Preeky 10x evo je u downloadu...samo shto nije...:)

aha... hvala...
jos mi jedino objasni kako da ga instaliram na Mac-u... :D

Jao gade pa ti imas Mac-a :( ;) , a ja se ovde patim i zavaravam sa Mac OS X look-om na Win XP-u :D

Amon_Ra je napisao(la):
Jao gade pa ti imas Mac-a :( ;) , a ja se ovde patim i zavaravam sa Mac OS X look-om na Win XP-u :D

Moze se, ima se... :D

Salu na stranu to mi je na poslu... kuci sam ipak osudjen na PeCe... :(

p.s. u kojoj se domacoj pesmi pojavljuje tekst (prvi red mog posta)... domaca rapchina... valjda... i dl link... ako moze za nas sa jeftinijim ulaznicama... ;)

Beogradski Sindikat - Divljina.

btw Sto ne zamenis Mac-a sa posla za tog tvog PC-a - kao da ce primetiti :D

Nazad
Vrh Dno