Ako peva riba ..postoji pesma "I feel love" od Donna-e Summer ,neki mix.....mnogo jaka pesma ....mozda je to ta.Filip je napisao(la):Ajde i ja nesto da pitam, posto pesmu trazim vec duze vreme... Pesma se vrtela ne nekoj reklami za 041, a i bila je na reklami za Urban Experience (nisam siguran koji je to bio po redu, ali je reklame snimljena u podzemnom prolazu). Ako ima ovde neko ko voli reklame, ovu je sigurno zapamtio. I najvaznije, pesma ide nesto u fazonu "yeah baby feel so good, feel so good, feel so good...." odnosno neke varijacije na ovo. (posto se ne razumem dovoljno u zanrove muzike ne bih znao gde da je svrstam).
HVALA!!!!!!!!!
byMaX je napisao(la):Ne mogu da verujem da se niko ne mota po XL-u...Ajde pomozite... Pesma je definitivno najbolja, samo sto jos nije provaljena... sutra cete je svi slusati....
Heinz je napisao(la):Ajde vojnik da proba
Phil Fuldner - Miami Pop
Oš na mail?
Ne znam za tebe ali meni radi. (i to iz @litepetri je napisao(la):popravi malo link![]()
zilet je napisao(la):eee... pa pesma je bash bash stara...imam je hmm pa jedno preko godinu dana sigurno
CCC....slabo to)
Nego ajde neka mi neko pripomogne. U pitanju je starija pesmica i peva riba u fazonu "...i can try, i can try i can try..."
Niko ne zna kakos e zove pesmica a trazio sam je pod svim shto sam mogao da se setim ali dzaba..
byMaX je napisao(la):Ma može i na mail... ali ja već skinuo! Pesma je najbolja! Skinuo sam dve varijante... neku extended i jos jednu... Stvarno si car...! Jel ti se dopada stvar... ?
Preeky je napisao(la):Mrzim haus ali je ova pesma(remix) je izuzetak
U pitanju je:
Phoenix - If I Ever Feel Better (Buffalo Bunch Remix)
zilet je napisao(la):pesmica i peva riba u fazonu "...i can try, i can try i can try..."
zilet je napisao(la):odesh lepo na www.kazaalite.com
i skinesh Kazu i nadjesh sve pesme koje ti u zvitou trebaju)
BTW Preeky 10x evo je u downloadu...samo shto nije...![]()
Amon_Ra je napisao(la):Jao gade pa ti imas Mac-a![]()
, a ja se ovde patim i zavaravam sa Mac OS X look-om na Win XP-u
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari