Šta je novo?

Pomozite ljubitelju muzike

milosh

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poena
180
Hteo bih da kupim 2.1 sistem za sobu od 12 kvadrata preporucite mi neki budzet recimo do 5000, tu mi je bitno da zvucnici budu od drveta. Trebaju mi isto zvucnici 2.1 za prostoriju od 20 kvadrata, mogu i polovni, preporucite neke budzet do 3000 din. I 2.1 za dnenu sobu koji bi bili spojeni sa LCD televizorom, uzeo bih neke malo kvalitetnije do 10000 din. Znam da mi je budzet mali, ali posto se ne razumem u HI-FI zamolicu Vas za pomoc. Hvala :) Muzika mi mnogo znaci u zivotu. :banana:

Za taj novac mozes da kupis samo neke komp zvucnike, od hifi nista pa cak da uzmes i najpolovniji od svih polovnih sistema (2.1).

Pa za komp mi i trebaju dva sistema, hi-fi mi treba samo za dnevnu sobu a valjda ima nesto za 100 evrica makar polovno?

Hteo bih da kupim 2.1 sistem za sobu od 12 kvadrata preporucite mi neki budzet recimo do 5000, tu mi je bitno da zvucnici budu od drveta. Trebaju mi isto zvucnici 2.1 za prostoriju od 20 kvadrata, mogu i polovni, preporucite neke budzet do 3000 din. I 2.1 za dnenu sobu koji bi bili spojeni sa LCD televizorom, uzeo bih neke malo kvalitetnije do 10000 din. Znam da mi je budzet mali, ali posto se ne razumem u HI-FI zamolicu Vas za pomoc. Hvala :) Muzika mi mnogo znaci u zivotu. :banana:
Za 5000 rsd aktivne, pa još drvo??? Teško. Osim ako ne misliš da kupuješ neki dreš na KP.
Za 3000 rsd PC aktivni može, samo to je baš malo para i nemoj da očekuješ neka čuda.
Za 10000 rsd aktivne Hi-Fi kutije koje će da se kače na LCD takođe može, ovde ćeš po meni čak moći i da izabereš nešto, ali opet nemoj da očekuješ neka čuda. Gledaj da ih na TV spajaš preko optike, a za ove pare ti mogu jedino preporučiti neke Microlab aktivne kutije.
Pozz

p.s. što reče Vlada, pazi se "znalaca" sa kupujem/prodajem koji će ti se već javiti i početi da ti preporučuju "svemirsku" tehnlogiju sa početka prošlog veka. Obično je situacija "koliko para, toliko muzike", ali ovaj put, stvarno:) Hi-Fi nije jeftin sport, imaj to u vidu.

Poslednja izmena:
INTEX IT 3000

http://www.tnt.rs/eshop/info/artikal.php?id=18697

Cena je 5000,00 (barem u nasoj radnji,pogledaj okolo mozda nadjes jeftinije) i imaju odlican zvuk (pogotovo bass) za te pare,plus imaju ugradjen FM radio koji jako lepo radi i USB media plejer i u drvetu je.

Ako bas hoces cist zvuk,potrazi Altec Lancing 2,1 mozes naci fine (ali ne preglasne) do 5000,00 din,ali plastikanere.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima i na ponudi, razmislicu... Altec imam vec nekih 5-6 godina, 5.1 sistem i dalje deluju moderno a zvuk je sasvim zadovoljavajuci samo sto su plastikaneri u to vreme placeni 100 evra a vidim da su i sada oko 90 evo nadjoh sliku
images
.

A zamolio bih Vas da mi odgovorite da li ovi zvucnici LOGITECH X23O vrede necemu, da li neko ima iskustva i koliko realno vrede? Evo slike Logitech x230
originalslika-5678860.jpg

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima i na ponudi, razmislicu... Altec imam vec nekih 5-6 godina, 5.1 sistem i dalje deluju moderno a zvuk je sasvim zadovoljavajuci samo sto su plastikaneri u to vreme placeni 100 evra a vidim da su i sada oko 90 evo nadjoh sliku
images
.

A zamolio bih Vas da mi odgovorite da li ovi zvucnici LOGITECH X23O vrede necemu, da li neko ima iskustva i koliko realno vrede? Evo slike Logitech x230
originalslika-5678860.jpg

Ja imam ovog Alteka 5.1 već par godna, i danas super radi, samo me zeza daljnski, jer me je žena u naletu besa gađala njime, ali umeste mene je pogodila zid :wall:

Gde mogu da nađem neku zamenu za daljisnki , možda neki univerzalac ?

Inače za 3000-5000 din. imaš solidne Microlab aktivne kutije. 2.1

Meni daljinski od prvog dana ne radi, a i ne treba mi, a slazem se da su super, ali da ima boljih ima.

Nazad
Vrh Dno