Šta je novo?

Pomozite da vratim izbrisane fajlove!!

asix

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
309
Molim vas pomagajte!

Obriao sam folder sa 7,8 fajla, jako bitnih.
Folder je kreiran mozda pre nedelju dana, a fajlovi u njemu tokom nedelje, a neki preko noci.
Pre nego sto sam obrisao folder preimenovao sam ga na taj nacin sto sam samo dodao jedinicu na kraju naziva.

Folder sam obrisao SHIFT+DELETE, znaci nije prvo prebacen u korpu.

Pokusao sam s 10 programa za vracanje obrisanih fajlova, ali nikako ne uspevam da vratim taj folder niti jedan fajl iz njega.
Ne znam sta da radim, predlazite nesto molim vas!

Da li si probao sa programom R-studio? Meni je pomogao nekoliko puta.

Zdenko, nisam uspeo ni sa R-studio, a izgleda mi da je on najmocniji od svih ostalih sto sam koristio.
Hvala ti u svakom slucaju!

Pokusao sam s 10 programa za vracanje obrisanih fajlova, ali nikako ne uspevam da vratim taj folder niti jedan fajl iz njega.
Ne znam sta da radim, predlazite nesto molim vas!

Uh, jesi li siguran da si na pravi način koristio te programe? Ne mislim da te vređam s ovim pitanjem ali mi deluje da je problem u tome. U više navrata sam nepovratno brisao razne fajlove sa raznih particija i fleš diskova i svaki put sam ih uspešno vratio, makar njih 98% (zavisi od broja obrisanih fajlova).

Najčešće sam koristio GetDataBack a kad on ne uspe onda sa par alternativa sam rešavao taj problem.

Ovo je dosta čest problem i ima dosta odgovora pa ti predlažem da pretražiš forum, tj. ovu "sobu".

Nekada nije moguće vratiti izgubljene fajlove. Nadam se da to nije slučaj kod tebe :wave:

Uh, jesi li siguran da si na pravi način koristio te programe? Ne mislim da te vređam s ovim pitanjem ali mi deluje da je problem u tome.

Da li pokušavaš da vratiš podatke na isto mesto na kome su i bili?

Odnesi svoj HDD kod nekog prijatelja i pokušaj nekim od programa podatke da povratiš na neki drugi HDD.

I od mene preporuka za program GetDataBack.

Ako si na svom sistemu instalirao programe i pokusao zato si dobio takve rezultate ja sam cak i neke prepisane fajlove uspeo da vratim ne sve na moju nesrecu, kao sto rekose ljudi hard i kod prijatelja i onda probaj ;)

Uh, jesi li siguran da si na pravi način koristio te programe? Ne mislim da te vređam s ovim pitanjem ali mi deluje da je problem u tome. U više navrata sam nepovratno brisao razne fajlove sa raznih particija i fleš diskova i svaki put sam ih uspešno vratio, makar njih 98% (zavisi od broja obrisanih fajlova).

Najčešće sam koristio GetDataBack a kad on ne uspe onda sa par alternativa sam rešavao taj problem.

Ovo je dosta čest problem i ima dosta odgovora pa ti predlažem da pretražiš forum, tj. ovu "sobu".

Nekada nije moguće vratiti izgubljene fajlove. Nadam se da to nije slučaj kod tebe :wave:

Ne mislim da me vredjas, vec pokusavas da pomognes!
Pa ne verujem da ih koristim bas pravilno.
Uspeo sam pomocu "My recovery files" programa da nadjem nesto, ali nisam trazio kako kod ostalih programa po nazivu fajla, vec sam otvarao i neke temp fajlove i pregledavao sadrzaj.
Prema nazivu fajlova koji su izbrisani u nijednom programu ne nalazim zeljene fajlove, tako da sam se sad fokusirao na sadrzaj fajla, bezobzira na njegov fajl.
Instalirao sam i GetDataBack, ali mi se cini da je MyRecoveryFiles bolji.

Ne pokusavam da ih vratim na isto mesto fajlove, bitno mi je da ih pronadjem, nije mi bitno gde cu da ih vratim. A nije ih bilo mnogo 7 ili osam.

Samo, ono sto sam uocio kod MyRecoveryFiles, posle drugog ili treceg skeniranja izostavi nesto sto je bilo u prvom skeniranju i to bas neke fajlove koji su mi potrebni.

Probacu i ovaj TestDisk ako ne uspem da nadjem sve potrebne fajlove, onda nosim hard na neki drugi komp.
Hvala vam ljudi na pomoci!

Ali prikaci tvoj hard na drugi komp i onda skeniraj i vracaj fajlove tako sam ja radio skoro kad sam greskom prepisao podatke koji su mi bili vazni Svasta sam probao ali najbolje mi se pokazao (finaldata) jeste da je skenirao 3.5h, a o povratku podataka da ne govorim ali mi je jedini iskopao 20 fajlova koji su mi bili potrebni ali ne i dovoljni da povratim bazu

Nazad
Vrh Dno