Šta je novo?

Pomoooooc! Ericsson Dect-260

doremix

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
601
Kako otkljucati handset kod Ericssona dect-260? PIN je 3x pogresno ukucan i sada trazi Backdor: 13 cifara koji naravno nemam, a nemam ni kutiju na kojoj je isti napisan. Da li neko zna servis koji bi mogao da otkljuca slusalicu i ima iskustva sa tavim telefonom?
Pozdrav Boris, [email protected]
boom

Pozdravi dilera koji ti ga je uvalio bez koda. Predpostavljam da svaki servis za dekodiranje moze da ti to odradi, ali ima da te izuju jer im to nije svakodnevna aktivnost.

Savet svima koji kupuju DECT telefon: Prvo ocitajte PIN i PUK za handset i bazu pa se tek onda igrajte sa funkcijama koje traze njihovo unosenje.

Pozdrav!

BTW. koliko si ga platio?

Koliko me secanje drzi (!)...Ne mogu se setiti koliko cifara ima njegov PARK code (imas ga na ledjima baze),ali procedura bi trebalo da izgleda:pARK+Yes(#) ili (ako je 12 cifara) *PARK,Yes(#),a dok se slusalica prijavljuje na bazu (subscribing),obavezno zadrzi veliki taster na bazi (sa gornje strane) cca. 3-4 sec.

Davno sam eksperimentisao sa 230-com,ali sam je kada ni jedan servis nije umeo!!! razbucao sam.Ukoliko ti nisam pomogao ovim putem,vici,pa cemo vec nesto izmozgati...;)

Nece, u uputsvu koje sam sada skinuo, pise da svaka slusalica ima svoj jedinstveni code koji nema veze sa onim na bazi.
Nece ni fora 112+ yes. Poveze se sa bazom, bira broj, tetka kaze da je nepostojeci iprilikom diskonekcije, automacki se iskljucuje veza sa bazom i opet trazi Backdor:.
Kostao me 320 nemaca i radio je dok ga se moja zena nije docepala.:mad:
Pozdrav Boris

Nazad
Vrh Dno