Šta je novo?

Pomognite

• Začetnik teme Začetnik teme ubica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U

ubica

Guest
Moj drug ima problem. Kupio je 6600 gamer edition i nemoze da igra far cry na medium a ni na hight, igra samo na low zato sto mu se deformise slika, a i boje postanu drecave. Ima li neko ideju zbog cega se to desava?

ubica je napisao(la):
Moj drug ima problem. Kupio je 6600 gamer edition i nemoze da igra far cry na medium a ni na hight, igra samo na low zato sto mu se deformise slika, a i boje postanu drecave. Ima li neko ideju zbog cega se to desava?

Mislim da moras skinuti pach za igru. Otidji na oficijelnu stranicu i skini. Nisam 100% siguran u ovo ali mislim da sam negdje vidio na netu da to rjesava problem.

Tacno, treba ti patch zbog Shadera 3.0.

I ja sam imao isti problem pre neki dan. Evo ti link:
http://patches.ubi.com/far_cry/
Neki patchevi traze da imas instalirane prethodne patcheve, a neki ne, najbolje je da ih sve poskidas, pa onda redom da ih instaliras - od 1.1 do 1.33.

hvala za pomoc

Evo sada sam procitao preporuke bas cu sad da skinem pech, pa cu vam javiti rezultat.pozzz

Posle igre instaliraj 1.3 odmah (on ne traži prethodne), a onda 1.31 pa 1.33 tim redom.

Ako ti uspe slika ce biti extra ! Ja sam koristio pach 1.33 (donosi najvise promena)

Nazad
Vrh Dno