Šta je novo?

Pomocc

Celann

Poštovan
Učlanjen(a)
16.03.2017
Poena
55
Ovako pre svega hteo bi da se izvinim ako sam promasio temu izbriste ili premestite , prvi put sam na sajtuu.
Stvari stoje ovako, Hocu da kupim novi internet, raskinuo sam 24 mesecnu agoniju sa Telenorom, problem je sto Nemam fiksni niti kablovsku, navodno mi pricaju da nemam neku paricu na banderi nesto. Tako da sam zeleo vas da pitam koje mogucnosti imam a da nije 3G internet kao sto su telenor,mts,vip. Hvala unapred

4g ili mozda neki wifi provajder...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Dali bi mogli da mi kazete neke od trenutno dobrih wi fi provajtera, takodje ne mogu vise da se napinjem sa ogranicenim internetom stalno pazim na to. tako da neku opciju za neogranicen internet. Ne razumem se bas oko ovih stvari pa ako bi mogli da mi pojasnite da ne zaglavim kao prosli put sa telenorom

Dali bi mogli da mi kazete neke od trenutno dobrih wi fi provajtera, takodje ne mogu vise da se napinjem sa ogranicenim internetom stalno pazim na to. tako da neku opciju za neogranicen internet. Ne razumem se bas oko ovih stvari pa ako bi mogli da mi pojasnite da ne zaglavim kao prosli put sa telenorom

Proguglaj malo za wifi provajdere, nemamo pojma odakle si.Ako imas opticku vidljivost moci ces da uvedes.

Vip kucni net ima brzinu u paketu dok ne ispucas 100gb protoka posle ti obara brzinu na 2/2.

Nazad
Vrh Dno