Šta je novo?

Pomoc

Invader

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
349
Ovo mi se pojavi sa vremena na vreme (slika), najcesce kad se konektujem na internet, takodje sam primetio da napon +12 varira (slika 2), cak me je Asus probe jednom upozorio da je pao ispod normale. Ima li leka ili da menjam napajanje or something :trust:

Prilozi

• Slika.jpg
    Slika.jpg
    459 KB · Pregleda: 135
  • slika 2.JPG
    slika 2.JPG
    63.4 KB · Pregleda: 112
Reseno :banana:

Poslednja izmena:
Pa dobro kad si već startovao thread objasni kako si rešio problem, ovako ovo nema svrhu i ode u korpu ;)

Invader je napisao(la):
Reseno :banana:

pidzama

Invader je napisao(la):
Ovo mi se pojavi sa vremena na vreme (slika), najcesce kad se konektujem na internet, takodje sam primetio da napon +12 varira (slika 2), cak me je Asus probe jednom upozorio da je pao ispod normale. Ima li leka ili da menjam napajanje or something :trust:

Pojavljivanje ovakve pidzame na ekranu mirise na neispravnu ili lose usrafljenu graficku.

Salji ubuduce manje slike, nemaju svi brzi internet. :d

Meni mozda izgleda kao da zbog necega u sistemu mnogo varira napon 12V.Pokusao bih da skinem sve sto nije neophodno od kartica i ostalog pa bih proverio onda.Napajanje bi trebalo da je dobro posto je u pitanju Cheiftec 420W.

Mislio sam da je napajanje i taman sam hteo da idem da ga zamenim, onda sam kao zadnji pokusaj molexe i kablove iz napajanja ponovo pritegao(nagurao) i radilo je. Najverovatnije se neki kabl izvukao pa je pravio problem, cak mislim da je onaj na ploci bio malo izvucen sa jedne strane ali nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno