Šta je novo?

Pomoc!

ragured

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poena
330
imam sledeci racunar:
procesor AMD phoenom X4 9950 black edition
maticna Asus m3n78-em nvidia geforce 8300
hard disk Hitachi 500gb
memorija Kingston 2x2gb na 800mhz
rezac neki asus combo
napajanje Cooler Master 500w
Monitor Asus 22" vw225n dvi

kad stavim da mi monitor radi aspect ratio i kad izaberam u cs-u 640x480 ono ide preko celog ekrana bez crnih linija sa strane....a kad stavim na 800 ili 1024 onda radi ok sa crnim linijama, pa me nervira sto nece isto to u 640...a kad stavim use nvidia aspect ratio onda mi uradi u 640 ali je jako mutno ne moze se igrati...ako neko zna neku caku ili tako nesto da mi kaze....??? i da monitor je prikljucen na dvi kabl

maticna:http://www.itsvet.com/proizvod/asus-m3n78-em/comp_comp_mboard/20/1125
grafika na maticnoj(integrisana):http://www.nvidia.com/object/product_geforce_8300_mgpu_us.html

Koku rezoluciju drzis na monitoru?
U CS gde podesavas rezoluciju imas opciju da stikliras "wide", i moras da stavis da radi kroz OpenGL ili D3D.

u win je na 1440x900....a ja necu wide hocu 4:3 640x480 namesten je OpenGl

Poslednja izmena:
Svako igranje na ne nativnim rezolucijama donosi pad kvaliteta slike...To sto ti je bilo mutno je upravo posledica toga....Jedino ne razumem sto svi forsiraju te niske rezolucije za CS kada on sasvim normalno radi na velikim rezolucijama...

druze ja kad stavim na 640x480 u 16:10 slika buda ekstra kvaliteta....ali kad stavim 640x480 u 4:3 preko graficke aspect onda bude mutno...mozda je to zbog toga sto idem preko integruse? :)
u manjim rezolucijama jednostavno je laske veci je fps, lakse je kontrolisati rafal.....itd

druze ja kad stavim na 640x480 u 16:10 slika buda ekstra kvaliteta....ali kad stavim 640x480 u 4:3 preko graficke aspect onda bude mutno...mozda je to zbog toga sto idem preko integruse? :)
u manjim rezolucijama jednostavno je laske veci je fps, lakse je kontrolisati rafal.....itd
Meni sad nije jasno govoris o FPS u CS lele pa to je igra u supermario engine-u igras je na 540x480 i sve to na mnitoru 22inch mogu da zamislim kako izgleda!!!P.S.malo pre sam probao na 24inch :d LoL

Meni radi uvek u svim rezolucijama na 24" Samo je kvalitet slike ocajan .. a kada se stavi veca rezolucija onda ne vidim protivnike .. dok ne naciljam glavu .. ijuuu :)

reinstaliraj kantere, i nakon toga podesi zeljenu rezoluciju, a fora sa niskim rezolucijama je verovatno zbog head shot-a ?

mojne se ljutis ali mlogo mladih ljudi skroz pogresno shvata igricu, i zele preko noci da postanu pr0, ne birajuci pri tom sredstva.
istina je da je vrlo tesko naci srvr sa koliko toliko normalnim adminima, a pri tim situacijama je lako izgubiti zivce zbog velike kolicine supermena koji imaju skorove 43:7.
ako mislis da je to zbog niske rezolucije-gresis, to je zbog mracne strane counter strike-a.

ja bih ti preporucio da cs igras u nativnoj rezoluciji tvoga monitora i naravno da stikliras opciju wide kako ti je mirza82 preporucio.

Nazad
Vrh Dno