Šta je novo?

pomoc za tv-out

andrew

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2003
Poena
604
Ne mogu da iskoristim tv-output na nVidia kartici, da li neko ima resenje:
nView setujem na enabled (i rade njegove ludorije kao windows transparent while dragged, faster windows maximize...), medjutim u Display properties->Settings->Advanced->nView i dalje jedini dostupan nView mode je Standard(nView disabled), dok Clone, Horizontal/Vertical span nisu dostupni... nView->Detect displays ne otkriva nista novo, jedini dostupan display je nView display 1: analog display... U nView->Device settings->Select output device moguce je otkaciti samo Analog (iako polje TV postoji - nedostupno)...
Sta da radim?? Da li nView uopste mora biti ukljucen za koriscenje tv-outputa??

Abit siluro sa isporucenim drajverima (detonator 6.13.10.3082), winxp

Kao prvo instaliraj poslednje detonatore mislim da su 42.09 ili tako nesto i onda skini TV tool koji radi savrseno a imam istu karticu kao i ti.

Pokusaj pre toga da cekiras "Force detection of a monitor on the secondary connector" ili tako nesto. Nekad hoce da upali, mada su i mene nesto zezali ti 30.82 :(
A ono za TVTool stoji...
:wave;

eno (mozda) glupo pitanje, ali meni se desava da zaboravim na to kad reinstaliram XP:

Da li si unchekirao "extend my desktop onto this monitor" u display settings?
Da bi nView radio mora se ukinuti ta "native" Win podrska za vise monitora, tj ne moze istovremeno i jedno i drugo.

Pozdrav

Vrh Dno