Šta je novo?

Pomoc za PAINKILLER EXP

Marinella_22

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
301
Pozdravljam sve i zamolila bih za pomoc :)
Igram trenutno expanziju igre Painkiller i dosla sam do nivoa gde moram poubijati neprijatelje, a onda pucam u sanduke koje gore i u njima ima otskocne daske pomocu kojih skacem na gornje tri platforme.
Problem je sto mogu skociti samo na prvu i na drugu platformu, ali kada dodjem do trece, ima gore neka cev i uvek kada skocim udarim glavom u nju a ne mogu da se popnem nikako!
Ovo me muci vec skoro mesec dana, zato sam i odlucila da potrazim pomoc od vas, koji ste to prosli.
Zato molim vas, kako da resim ovaj problem da bih produzila igru?
Hvala i cao :)

popni se na tu cev tako sto kad otskocis da si priljubljen uz zid

ndj je napisao(la):
popni se na tu cev tako sto kad otskocis da si priljubljen uz zid
Hvala ti stvarno :) , ali ipak bih te pitala jos nesto, ako nije problem.
Nije mi bas jasno to - kako da budem priljubljena uz zid?
Da li treba kad skocim da pritisnem dugme "A" za levu stranu, ili i A i W istovremeno? Odnosno za levo i za napred?
Pozdrav :)

Poslednja izmena:
Moram jos jednom potraziti pomoc!
Probala sam sve, ali ponovo nikako ne mogu da se popnem na trecem nivou!
A uzela sam i krst koji je bio na cev i izaslo je secret area..... ako i to ima nesto veze!
Molim vas za jos malo pomoci.

I evo da se javim ponovo, ali sada sa novim problemom!
Nivo sam uspesno savladala, ubila cudoviste na kraju kanala i pirane sa njime, popnem se stepenicama, ali kada dodje do lodiranja sledeceg nivoa, polukrug koji puni stane na pola i nikako ne ide dalje!
Moram da izvadim disk i da restartujem racunar!
Da li bi mi neko pomogao oko ovog problema - sta bi moglo da bude posredi i kako da se resi problem?
Zahvaljujem.

Sve sam prosla i opet zaglavila na nivou gde se preskakaju siljkovi i jos dva procepa da bi se doslo do dvorane sa demonima!
Opet bih zamolila za pomoc, kao i za savet:
Da li ima u igri neki cheat za fly ili noclip ili sl?
Pozdrav

1 2 ili 3

Zanima me koliko diskova ima paink killer battle out of hell?

Vrh Dno