Šta je novo?

Pomoc za morowind

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Zagalvio sqm se kod onod dela na pocetku gde treba nekom covi da donesem neko kocku da bi mi rekao neke unformacije.Problem je sto neznam da ubijam one prozirne ljude (duhove valjda).Kako da ih ubijem?Probao sam sa magijom ali ne pomaze.

Kad smo vec kod Morrowinda, ja sam nachepio lika ko nista; imam sve na 100, osim pameti koje imam na 110 :D
nivo 51, mac tehnika na 100, armor takodje itd...

ALI!

Gde je ta prokleta kockica? Isao sam uzduz i popreko kroz Dweemer ruins i nista. Malo je trulo - obio sam vrata i od palate Vivec i video sta me sve ceka posle, ali nikako da odem korak dalje...

Dwemer Cube ? Pa ako se dobro secam i ako je to ono sa pocetka iznad Moonmoth Legion Forta se nalaze rusevine u koje treba otici i pokupiti Dwemer Tube, i jos 2 stvarcice...nista prostije...

BTW sa cheatovima i ja mogu sve da nabijem :D

A ti duhovi se ubijaju magicnim oruzjem. Ja recimo koristim Umbra Sword (110 000 zlatnika), vrlo intrigantno oruzje koje ima sva 3 tipa napada 10-50. Vrlo efikasno. Naravno, posle ima da se nadje svasta...recimo Bozanski mac koji kosta 700 000 zlatnika i koji ne mozete da nosite dok ne nadjete bozansku rukavicu jer vas odmah ubije, ali da vam ne kvarim iznenadjenja... :mrgreen:

Ja sam te duhove pokokao vatrom (skola destrukcije, na dodir), ali takodje ne mogu da nadjem kockicu.

ej bre ljudi, pa ja samo proletim pored svakog! :D ranije sam se sunjao, ali avaj, sad sam nevidljiv i letim non stop :D

Detaljno pretrazi sve police unutar rusevina. Mislim da se ta kocka nalazi na platformi/spratu ispod one na koju dospes kada udjes unutar zgrade koja se nalazi u tim rusevinama.
Poz

Evo kako

3.2 Dwemer Puzzle Box
-----------------------------------------------------------------------------

After getting equipped, return to Caius and ask about your "orders".
Caius will mention that he needs information from a man named Hasphat
Antabolis in the Balmora Fighters Guild. Caius will also mention that
you will most likely need to do a favor for Hasphat before he will tell
you anything. Before you go, Caius will give you access to any books in
his house.

To get to the Fighters Guild, cross the northernmost bridge to the west
side of town, go up the first flight of stairs and turn south before
you get to the second flight. The Fighters Guild is on the left, and
Hasphat is downstairs in the lower level. Once you speak with Hasphat
you will find out that he will be happy to give up the information....
For a price. He requests you to retrieve a Dwemer Puzzle Box from a
ruin named Arkngthand.

To get to Arkngthand, head south out of town past the Silt Strider
port, then cross the bridges east over the Odai River. At the sign
post, head north towards Caldera. Immediately on the right you will see
a signpost for Molag Mar, turn right and head uphill on an old road to
cross an ancient Dwemer Bridge over Foyada Mamaca (note that a wizard
will attack you the first time you cross this bridge, he will summon a
skeleton, defeat the wizard and both will disappear). The entrance is
on the east side of the foyada, south of the bridge. Turn a crank on a
pipe nearby to open the door.

To find the cube, follow the rocks on the side of the wall all the way
to the bottom floor of the room. There will be rocks in front of you,
climb them until you are on the second floor on the west side of the
cavern. Go through the door into the "Cells of Hollow Hand" (If you
follow the above directions you should end up in the Cells of Hollow
Hand near the begining of the dungeon, not deep within the dungeon).
Defeat the guy inside, his name is Boss Citra (if he is not in the
room, then you are in the wrong room.), the Puzzle Box is on the
bottom shelf to the left of the door (as you enter, right if you are
facing the door. I assure you that the box is in this room on one of
the shelves, It is the size of a rubics cube. If you can't find it,
check every shelf). Grab the box and backtrack out of the dungeon.
Return the box to Hasphat in Balmora.

Dosao mi juce brat sa nekom njegovom snimljenom igricom ali ne znam kako da je ubacim u moj Morrowind. Ima li ko ideju?

morbius je napisao(la):
Dosao mi juce brat sa nekom njegovom snimljenom igricom ali ne znam kako da je ubacim u moj Morrowind. Ima li ko ideju?

Pa ako ta igra nije expansion pack ne mozes nikako da je ubacis u Morrowind.

Pazi, svi exp. packovi se integrisu u okruzenju igre, ne igraju se posebno, vec prosiruju postojecu igru novim kvestovima, tako da ne mozes "direktno" da ih pokreces

Ako je u pitanju Tribunal, par dana ce te napadati neki assasin, i dobices kvest da se javis nekom liku u Ebonhartu, koji ti kaze da moras da odes na neki brod koji te vodi na kopno. Ti onda odes u neki grad na kopnu. Tako aktiviras Tribunal.

Ako je u pitanju Bloodmoon onda lepo uzmes i pitas nekoliko ljudi za Latest Roumors i oni ce ti reci za Solsthajm, da treba da odes u Kulu da te povezu donde. I kad to ucinis lepo odes tamo i pikas protiv vukodlaka :D

Jednostavno receno, pored 1 ostrva u originalnoj igri, sada dobijas 2 ostrva + jedan veliki grad na kopnu, tj. prosireni svet...

Save game je u pitanju. Deinstalirao je Morrowind na drugom kompu, a snimljenu poziciju hteo da ubaci kod mene, ali posto u direktorijumu igre nema foldera save ne znam kako.

OptiPlex je napisao(la):
Verovatno da mozes; ali ja nisam chitovao, ne znam ni da postoje chitovi u morrovindu. :confused:
Ja sam lika budzio parama, tj. na "easy" umlatim 2-3 golden sainta ili Daedra lorda i onda kupoprodajom kod goblina zaradim besnu kintu koju istrosim na trening. Tako u principu pocnem da igram igru sa svim stavkama na 100, ili bar 75.
BTW, prvi sam u Guildu "peskira", kao i u fajters guildu; u ostalim sam dogurao donekle...

OptiPlex je napisao(la):
Verovatno da mozes; ali ja nisam chitovao, ne znam ni da postoje chitovi u morrovindu. :confused:
Ja sam lika budzio parama, tj. na "easy" umlatim 2-3 golden sainta ili Daedra lorda i onda kupoprodajom kod goblina zaradim besnu kintu koju istrosim na trening. Tako u principu pocnem da igram igru sa svim stavkama na 100, ili bar 75.
BTW, prvi sam u Guildu "peskira", kao i u fajters guildu; u ostalim sam dogurao donekle...

morbius je napisao(la):
Save game je u pitanju. Deinstalirao je Morrowind na drugom kompu, a snimljenu poziciju hteo da ubaci kod mene, ali posto u direktorijumu igre nema foldera save ne znam kako.

Direktorijum se zove Saves. Sam ga napravi (ili ako snimis neku poziciju sam ce se napraviti) i tu snimi zeljeni Savegame...

poz

Zna li neko gde mogu naci/kupiti grand soul gemove? Pretrazila sam sve Mage Guildove I Telvani kuce ali ih nigde nema! I kako da se uclanim u Telvani kucu? Nigde mi se u razgovoru ne pojavljuje opcija "Do you want to join to..."

Darko

Jeli Darko a da nisi ti malo koristio shifre a?
Svaki atribut ide maksimalno do 100.Veruj mi.

Vrh Dno