Dino9712
Poznat
- Učlanjen(a)
- 22.01.2023
- Poena
- 25
Poštovanje svima,
Već neko vreme tražim, guglam, čitam, što više to radim više sam izgubljen u svemu 😁
Potrebna mi je pomoć za kupovinu novog TVa do 47k (ograničen sam na ananas)
TV će služiti 90% vremena za gledanje filmova serija.
OS mi nije bitan, sve dolazi u obzir, samo da radi fluidno. Sada koristim Xiaomi Box 2nd gen i skroz je ok, ali je plan da sa novim TV-om izbacim iz upotrebe BoX i koristim samo jedan uređaj.
Aplikacije koje koristim su EON, Netflix, HBO Max i mozda disney + tako neke striming platforme, yt se podrazumeva 😁
Zvučnici na TV-u mi nisu važni, zato što imam svoj 5.1 sistem koji bih priključio na TV.
TV će se gledati iz jednog ugla, eventualno nekad sa strana.
Meni se neki modeli zapalio za oko, ali sam se izgubio u svemu, pa bih Vas zamolio za preporuku.
Ovo sam gledao:
Hisense 50E7KQ
TCL55V6B
SAMSUNG UE50CU7092UXXH
TESLA Q55S939GUS
TCL50C945
SAMSUNG UE50DU7172UXXHN
SAMSUNG UE50DU7192UXXHN
Obe veličine dolaze u obzir i 50 i 55.
Izvinjavam se svima na podužem postu i hvala svima.unapred na pomoći
Pozdrav,
Već neko vreme tražim, guglam, čitam, što više to radim više sam izgubljen u svemu 😁
Potrebna mi je pomoć za kupovinu novog TVa do 47k (ograničen sam na ananas)
TV će služiti 90% vremena za gledanje filmova serija.
OS mi nije bitan, sve dolazi u obzir, samo da radi fluidno. Sada koristim Xiaomi Box 2nd gen i skroz je ok, ali je plan da sa novim TV-om izbacim iz upotrebe BoX i koristim samo jedan uređaj.
Aplikacije koje koristim su EON, Netflix, HBO Max i mozda disney + tako neke striming platforme, yt se podrazumeva 😁
Zvučnici na TV-u mi nisu važni, zato što imam svoj 5.1 sistem koji bih priključio na TV.
TV će se gledati iz jednog ugla, eventualno nekad sa strana.
Meni se neki modeli zapalio za oko, ali sam se izgubio u svemu, pa bih Vas zamolio za preporuku.
Ovo sam gledao:
Hisense 50E7KQ
TCL55V6B
SAMSUNG UE50CU7092UXXH
TESLA Q55S939GUS
TCL50C945
SAMSUNG UE50DU7172UXXHN
SAMSUNG UE50DU7192UXXHN
Obe veličine dolaze u obzir i 50 i 55.
Izvinjavam se svima na podužem postu i hvala svima.unapred na pomoći
Pozdrav,