Šta je novo?

Pomoc za izbor laptopa

psycho84

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Thermalright Assain King 90
Matična ploča
MSI B550M Pro-VDH Wifi
RAM
2x16GB 3000MHz G.Skill Aegis
GPU
RX570 4GB Sapphire
Storage
WD SN550 1TB + Toshiba Canvio Basics external 3TB
Zvuk
Integrated + EIDA 9038D
PSU
Seasonic SGX 500W SFX-L
Kućište
SKTC HX Box 100
Monitor
Lenovo ThinkVision T24v 24"
Miš & tastatura
Drevo Gramr full RGB 75% mechanical Gateron Brown, Logitech Triathlon + MS IMO 1.1a
Ostale periferije
Beyerdynamic DT770
Mobilni telefon
Xiaomi 12X
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav,

potreban mi je savjet. Posto sam u procesu prodaje jednog desktopa i zamjene istog za laptop (za zenu), a u usteda modu smo, zanima me da li postoji nesto OK do 40 hiljada dinara.
Meni su u igri bili:

http://www.eklik.rs/HP-Pavilion-g6-2200sm-C5T89EA-82040.aspx (zapravo tek sam ga otkrio i da li je neko kupovao kod ovih nesto, da li su OK)
i
http://www.winwin.rs/laptop-i-table...3-2350m-4gb-500gb-amd-hd6470-512-mb-hdmi.html (koji mi prevazilazi budzet solidno ali je na papiru zmaj)

E sad, posto zena uglavnom racunar koristi za gledanje filmova (nekad i HD) i odigra mozda poneki Mario Forever ili Peggle ili Plants vs Zombies i uglavnom igre takvog tipa, da li se uopste isplati davati vise para za ovaj Dell. Takodje ako neko ima neki drugi mozda bolji predlog i za manje para, svi savjeti su dobrodosli (nekako dajem prednost intelu ovdje iako sam za AMD na desktop :D).

Hvala svima na pomoci!

Hvala svima na pomoci, samo da kazem da sam nasao drugi za jos 3000 din manje...Mislim da ce biti teska odluka, sad kad ima i 17".Ako jos neko ima predlog neki neka javi, naravno niza cijena = bolje. :)

@psycho84 I ja sam u istom sosu kao i ti. Pogledaj moju temu sto sam napisao,pa mozda nesto od toga odaberi. Ja isto od laptopa trazim samo osnovno,posto sam sve vec izgustirao na desktopu,pre svega mislim na igrice i takve gluposti. Islo bi samo internet,muzika,samo osnovno.

Nazad
Vrh Dno