Šta je novo?

Pomoc za Iljusina

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ne znam jeste li culi, dosao je IL2 Sturmovik;) . Imam jedan gadan problem u doticnom. Naime cim upalim prokleti motor ma sta radio i pokusavao avion skrece udesno. Problem je i kada kontrolisem avion preko dzojstika i preko tastature. Ima li neko ideju sta da radim ?
Unapred blagodarim, kao i uvek !:wave;

Iljusin je stvarno realna simulacija, tako da su vodili racuna i o stvarima kao sto je efekat rada propelera, tako ta pri uzletanju moras konstantno da odrzavas pravac sa rudder kontrolama (po defaultu, Z i X tasteri)
inace igra je fenomenalna, presao sam oko 32 misije kao fighter, i dalje sam svakom misijom odusevljen kao da je prva...
pozdrav!!!

I meni se to desilo pa sam iskljucila joustick u settingsima za iljusina i krenulo lepo!
P.S. Ja ne mislim da je nesto posebno a dosla sam do 12 misije kao bomber!

Il-2

Zna li neko dali Bf-109 ima bolji roll rate od FW-190?

Oleg misli tako a koliko ja znam FW je bas po tome bio poznat..

Obavezno skinite najnoviji patch - jer pored nekih ispravki koje u Jugi ne znace puno (multiplayer, force feedback,...) ispravlja vrlo bitnu stvar - preciznost repnih mitraljezca smanjuje na realnu meru.
Bez tog patcha ce vas mitraljesci sa bombardera "rascopati" bez obzira kojim manevrom i brzinom naletite...

Igra je fenomenalna ali ce vam trebati vremena da se uvezbate u realnom letenju na lovcima (roll, spin, stall,...)

Najbolja simulacija WWII do sada...

Nazad
Vrh Dno