Šta je novo?

pomoc za Half Life

N

ndj

Guest
zaglavio sam se u half life-u na pocetku misije apprehension kuda treba da idem kad udem u vodu

Misija pocinje tako sto iskacem iz voza ubijam 2 cuvara spustamse dole i ubijam 2 zombija i neznam gde da idem osim u vodu a u vodi se ne vidi nista pomoc gde dalje

Poslednja izmena:
Ja se zaglavio u follow freeman nivou hl2 nemogu da iskljucim treci generator neznam kako please help!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima neka soba sa crvenim laserima da li kroz nju da prodjem kada udjem zatvore se 2 vrata da li je mozda tu nesto sto treba da uradim?

Ne bi bilo lose ako biste okacili neke screenshotove, pa da razumemo bolje 'situaciju' ;)

evo to je treci generator a druga slika je neka soba sa crvenim laserima koje ne mogu da iskljucim?[

Prilozi

• Snap1.jpg
    Snap1.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 93
  • Snap2.jpg
    Snap2.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 86
Cekaj, jesi ti presao sobu sa laserima, imas na njenom karju prekidac, treba da je predjes skacuci po ormarima i cevima

ndj je napisao(la):
Misija pocinje tako sto iskacem iz voza ubijam 2 cuvara spustamse dole i ubijam 2 zombija i neznam gde da idem osim u vodu a u vodi se ne vidi nista pomoc gde dalje
da nije to gde u vodi imaju da se oslobode neke kocke, pa kada izadju na povrsinu da ti posluse kao most

djsp je napisao(la):
Ja se zaglavio u follow freeman nivou hl2 nemogu da iskljucim treci generator neznam kako please help!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima neka soba sa crvenim laserima da li kroz nju da prodjem kada udjem zatvore se 2 vrata da li je mozda tu nesto sto treba da uradim?

Idi po cevima, guraj nesto, vidi. Odavno sam igrao, zaboravio sam sta treba da se radi... :S:

ne smes da aktiviras te lasere, skaci po ormarima, posle na cevi pa do prekidaca i onda kad iskljucis lasere/alarmni sistem sve je easy.

Nazad
Vrh Dno