Šta je novo?

Pomoc Za GP3!

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Mozda je igra trenutno "demode" ali me zanima koji patch i u kojoj meri popravlja postojeche brljotine..... i josh nesto : koja je razlika u odnosu na gp3 2000?

U GP3 2000 je uvrstena sezona 2000 (logicno, zar ne?:) ) i neke sitnije kozmeticke izmene (TV kamermani i sl.). Na disku sa GP3 2000 ima i 1.13 patch za originalni GP3.

Pozdrav :)

Nije bas jasno na kakav/koji patch mislis...

Ako mislis samo na zvanicni patch, omnik ti je odgovorio...a ako mislis na nezvanicne patch-eve i modifikacije, njih ima na desetine, dosta ih je tesko sakupiti jer sajtova posvecenih GP serijalu ima izuzetno mnogo...

Ako to trazis mozda je dobra pocetna tacka www.multiplayer.it , kad sam poslednji put gledao bilo je cini mi se 22 razna patch-a za GP3. Ako ne sitnicaris, skini odma' onaj veliki od 83MB i promenices mnogo stvari...

Ili bolje batali tu brljotinu i predji na F1 2002 :) ...mada ce ti i tu trebati patch-evi za sve zivo ako si perfekcionista :D - ali je barem "osnova" OK !

Jos jedan glas za F1 2002. Igra je, po meni, do sada najkompletnija simulacija voznje uopste (pa dovoljno je samo videti kakva sve podesavanja ima, telemetrija i sl. perverzije). GP3, kao i GP4 su smesni...

Vrh Dno