Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mozda je igra trenutno "demode" ali me zanima koji patch i u kojoj meri popravlja postojeche brljotine..... i josh nesto : koja je razlika u odnosu na gp3 2000?
U GP3 2000 je uvrstena sezona 2000 (logicno, zar ne? ) i neke sitnije kozmeticke izmene (TV kamermani i sl.). Na disku sa GP3 2000 ima i 1.13 patch za originalni GP3.
Ako mislis samo na zvanicni patch, omnik ti je odgovorio...a ako mislis na nezvanicne patch-eve i modifikacije, njih ima na desetine, dosta ih je tesko sakupiti jer sajtova posvecenih GP serijalu ima izuzetno mnogo...
Ako to trazis mozda je dobra pocetna tacka www.multiplayer.it , kad sam poslednji put gledao bilo je cini mi se 22 razna patch-a za GP3. Ako ne sitnicaris, skini odma' onaj veliki od 83MB i promenices mnogo stvari...
Ili bolje batali tu brljotinu i predji na F1 2002 ...mada ce ti i tu trebati patch-evi za sve zivo ako si perfekcionista - ali je barem "osnova" OK !
Jos jedan glas za F1 2002. Igra je, po meni, do sada najkompletnija simulacija voznje uopste (pa dovoljno je samo videti kakva sve podesavanja ima, telemetrija i sl. perverzije). GP3, kao i GP4 su smesni...