Šta je novo?

Pomoc za Freelancer-a

Dee Dee

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
609
Tek sam juce nabavila igru i dosla sam do neke 2-3 glavne misije gde sa Juni treba da pratim neke transportere koji nose artifakte. Pri kraju misije kada porazimo fightere, i posle sletanja na Willard research station, treba da se vratimo na California Minor. Kad se priblizimo planeti pojavljuje se Cut-scene sa neka tri neutralna (bele boje) broda. Posle toga ne pojavljuju mi se novi objektivi nego samo pise "Awaiting mission objective" Ne mogu da sletim ni na jednu planetu, niti da upotrebljavam kapije. Svaka pomoc je dobrodosla!

O tome je bilo puno, puno reci na forumu....

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=25972&highlight=freelancer

Posto sam deinstalirao igru ne znam koji save game bi mogao da ti okacim, posto ih imam jos uvek. Ako nabavim diskove okakcicu ti save game.

Pozdrav ;P

Ajde molim te posalji jer igra je sjajna a ja ne mogu da odmaknem dalje od pocetka :-x :-x :-x

Pa, jedino po datumima da pogledam (pa da ti posaljem na mail starije), jer svaki ima preko 100 kb, a to je ogranicenje na Bench-u.

Ako hoces da ti posaljem 5-6 starijih savegame-a, javi.

BTW nisam uspeo da nabavim diskove tako da stvarno bez instalirane igre ne znam koji je koji nivo.

Pozdrav!

Dee Dee je napisao(la):
Ajde molim te posalji jer igra je sjajna a ja ne mogu da odmaknem dalje od pocetka :-x :-x :-x

Tako sam i jamislio na pochetku, na zalost :(
Ipak, priznajem da je combat dobro uradjen...

Ne moras da saljes, onaj deo sam presla udaranjem u brodove (trebalo mi sat vremena), a i septimus je u pravu - sto duze igram sve vise shvatam da je igra jedan veliki smor!!!!! :(

de de .......... polako brej mali .......... problem koji navodish se moze resiti crackom koji i nije neshto veliki (kod mene je sve radili ok ali kod ortaka nije pa ga skinuli i ql)
igra nije smor ......... jabiga onoliki univerzum, strava grafika pa nisi ocekivala da naidjes i na 1000000000 razlicitih misija?
ko je igrao Starlancera i sl. igre zna ovo da ceni ko nije ......... nije *ebiga

predji ti na simse i tako neto! :)

Vrh Dno