Šta je novo?

pomoc za facebook

konstantinos

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
169
moja sestra je izgubila sifru za fb,ali to nije problem jer bi je lako povratili preko mejla ,ali problem je u tome sto nije promenila mejl adresu vodi joj se ona stara sa sbb neta a sad koristi adsl pa ne moze pristupiti sbb mejl inboxu kako sad da povrati nalog ili da obrise pa neka pravi novi?

ovde se isto trazi neka sifra a ona to nema hoce li se izbrisati njen nalog posle nekog vremena ako se ne koristi vise?
da li ona moze dobiti lozinku i ime od sbb posto je taj modem jos uvek kod nje pa da preko tog imena i lozinke pristupi mejlu i dobije sifru za fb ako moze neka ih zove i neka im procita serijski broj modema

Poslednja izmena:
pa kako je citala postu na SBB? sa time pristupi svojoj posti preko SBBa i povrati facebook nalog

e kad bi ona se setila vec 8 meseci ne koristimo sbb?zvacu ih danas mislim da mi mogu promeniti sifru i reci ime ja sam menjao jednom za sebe davno bese

pozvao resetovali su joj sifru i sad je ponovo u upotrebi hvala iznogudu 😀

nema na cemu 😉

Neslov teme odgovara onome sto meni treba. Evo o cemu se radi:

Pre nekog vremena sam se upecao na neku glupu spam poruku na face-u,i relativno lako sam je se otarasio. U pitanju je bila neka aplikacija koju sam jednostavno blokirao u podesavanjima...

Danas mi na chatu stize neka poruka sa nekim linkom tipa ,,pogledaj na koga licis"... verovatno ne bih odreagovao da u pitanju nije dobra drugarica. Naravno ja mangup hteo da se napravim vazan i da joj esim problem,i tako ja odem na taj link, sajt adf(dot)ly i pocnem da spamujem ljude.
Mislim ja u sebi,sad cu te ja srediti,kad ono,to nije aplikacija 🙁 i sad ne umem da se ratosiljam toga. A mozda sam i uspeo.
Obrisao sam istoriju, prominio sifru,blokieao taj sajt i jos par stvari koje su laiku pale na pamet,ali sad ne znam da li sam se resio toga.

Da li je neko imao iskustva sa ovim?
Sigurno su oni koji imaju face vidjali ovakve poruke na svom i tudjim zodovima.

PS molim da ne bude poruka tipa: joj glupane,tupane, i slicno. Ako neko moze da mi pomogne,bio bih i vise nego zahvalan!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno