Šta je novo?

Pomoc za CR700

vastagbt

Cenjen
Učlanjen(a)
12.02.2011
Poena
151
Nedavno sam kupio nov MSI CR700 pa molim nekog ko se razume da mi pomogne.
Kao 1 nemogu koristiti Blutut naime prijavi ga kao uredjaj u sistemu ali se indikator nepali i kad idem na dodaj uredjaje neprijavljuje ga verovatno treba da se ukljuci negde kako sam skontao postoji taster P1 gde bi verovatno trebao da se ubaci da ukljucuje Blutut. Ali kad ga pritisnem izbacuje mi "Svojstva sistema" verovatno sam ranije ubacio nesto a sad neznam kako se to menja funkcija dugmeta sa oznakom P1. Uputstva su jako stura mozda neko zna gde se moze naci uputstvo detaljnije na srpskom o funkcijama ovih dodatnih tastera koji ukljucuju posebne mogucnosti. Hvala unapred

Koliko ja znam CR700 nema bluetooth......Ja sam ga imao dok ga nisam zamenio i nisam imao bluetooth.Kad imas bluetooth onda imas tamo dole pored sata onu plavu ikonicu za bluetooth a i u device menageru je imas.Kod CR700 imas da aktviras kameru na onom tasteru i wifi se aktivira na taster isto.Ti tasteri su ti iznad tastature.Wifi ti izgleda kao satelitska antena a kamera ti je nacrtana pa ne moram da ti objasnjavam jer znas kako izgleda web cam

.P1 ti je aplikacija koju si ti definisao.Ne znam gde se to podesava ali ti to nije tako jako ni bitno.ECO ti je neki power saving.Kao imas da stimas gaming model pa movie model i...To ti je da stedis bateriju tj da ti duze traje.Nesto slicno tipa power plan sto imas u 7-ci.Drivere imas na sajtu MSI sve tako da to nema da brines a mislim da i 7-ca nadje skoro sve.E sad ostaje ono najglavnije zbog cega sam vratio taj laptop.Naime kad pojacas muziku na maximum na njegove zvucnike laptop pocinje da koci programe.Na primer surfujes u firefox i slusas muziku i odvrnes na maximum.U tom trenutku muzika pocinje da prekida i firefox zakucava.Onda utisas muziku i sve normalno.Takodje slicno se desava i u drugim programima a takodje kad ne radis nista i muzika ide opet prekida.To se ne desava kad utisas muziku na jedno 60-70% i ne desava se na externe zvucnike kad prikacis nego samo na njegove.Probaj bas pa vidi dal ti se to desava.Ja sam zbog toga CR700 3 puta vracao i imao paklene muke i na kraju sam dobio jedva novac nazad.

Ne znam dal svaki CR700 ima takav problem ali moj je imao.Iskreno bilo mi je veoma zao jer je laptop odlican.Ima solidan celeron dual core CPU, 3 gb memorije i 320 gb hard disk uz 17 inca ekran i rez od cak 1600x900.Zvucnici su dosta jaki i zvuk je kvalitetan.Samo eto *** laptop ima tu manu sto sam opisao zbog cega sam morao da ga reklamiram jer meni to uzasno smeta.Svidelo mi se sto ima i HDMI i takodje ekran je dosta dobar za gledanje filmova.Jedino sto me je nerviralo je osetljiv jako touchpad pa dok pises imas dosta problema.Nadam se da ti neces imati frke kao ja i da neces prolaziti moj pakao sa CR700.A ako ti nije problem samo pojacaj muziku na nj

Poslednja izmena:
Pa evo da ti odgovorim imao sam taj problem kad je na njemu bio XP al sam obrisao sistem i nabacio 7 i sad hvala Bogu nema tog problema . Sto se tice BT znam da ga nema u laptopu ali i kad ga ustekam nece da ga aktivira tamo u sistemu ga prepozna i vidi i sve je ok al isto balda treba da se ukljuci tako sam nacuo od nekih koji se kao razumeju upravo na ono P1 ali tu stoji sad neka druga funkcija .

Ako je tako da ti brljavi samo u XP-u to je super.Meni je bas i brljavio u 7-ci pa sam probao i XP ali sam imao isti problem.Ubedjen sam da taj problem nema veze sa driverima niti OS-om nego jednostavno MSI nije napravio nesto kako treba.Sto se tice to oko BT-a taj koji ti je to rekao po meni lupa kojesta.Ako ti ubacis BT na USB win7 instalira driver i to je to.Nema nikakvog aktiviranja na dugme.To je 100%.Jedino sta treba da odradis kad imas BT je da stavis na listu uredjaja svoj telefon pa ti ga po default uvek prepozna pa ne moras svaki put da search.To je u slucaju da koristis BT za svoj mobilni samo.I da moras da svaki file koji saljes sa moba racunaru da kliknes tamo recive file i onda tek saljes.Znaci desni klik na BT i recive file i onda saljes file na racunar.Naravno pre toga tamo nadjes telefon da ga ima zapamceno.Ta prica znaci da BT moras da aktiviras na dugme a ti kacis na USB je sr...To ne pije vodu 100%.Mozda je taj sto je to rekao se zabunio.Mozda je mislio da ti imas vec BT u samom laptopu.To posto kod tebe nije slucaj i posto kacis USB BT onda treba da 7-ca prepozna BT i instalira driver i nakon toga ti koristis.E sad jedino ako imas neku sklj marku BT-a pa ti OS ne nadje odma driver.Ima i za to leka.Obicno uz takav BT daju i driver i onda odes u device menager i desni klik na BT i update driver i tamo mu nadjes.

Vrh Dno