Šta je novo?

Pomoc za ARX Fatalis

Učlanjen(a)
17.11.2002
Poena
604
Neznam sta da uradim dalje!!! Stigo sam do dela (posle unistavanja meteora) kada se treba od ''mitrila'' napravi mac u nekoj radinici na zadnjem nivou. Napravio sam ga ali neznam sta i gde dalje. Ako neko zna sta i gde dalje naka napise ili naka posalje na E-mail: [email protected]

Unapred hvala!!!

ako si ga pravilno napravio treba da bude plav i da svetluca(jer si pored mitrila trebao da dodas i onaj prah od meteora) treba da ides kod onih zena zmija u onom hramu(predzadnji nivo) i da ga ucine magicnim, one ce valjda, ako me secanje sluzi, da ti traze da ubijes zmaja i da doneses njegovo jaje, kad ga ubijes vratis se kod njih i mozes ili da izdas pobinjenike i da ti ona omadjija mach ili ces da odbijes i da ga sam bacis odgovarajucu magiju, od toga i zavisi koji ces film da vidis i koliko ces expiriensa da dobijes(pozeljno je da pre toga zavrsis quest sa duhom i jednookim ubicom!

poz!

[email][email protected][/email] je napisao(la):
Gde se nalazi zmaj, zmajevo jaje, duh i jednooki ubica. Mac mi je plav svetlucav ???

zmaj je na levelu 2 tamo kod onog trola sto pravi one figure, treba da koristis levitaciju da bi preso na drugi kraj, duh je u onim katakombama gde si naso onaj helm i stit i on ti daje zadatak da uhvatis njegovog ubicu(jednookog) koji je u onoj krcmi na 2 levelu!

kako ja ne proveravam cesto ove forume bolje mi pisi na [email protected] kad zaskripi!

Nazad
Vrh Dno