bukkake_bob
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2012
- Poena
- 169
Potrebna mi je pomoc sa WD hard diskom...
Nakon sto se zabagovao BF3 restartovao sam komp, i od tada hard disk ne samo da ne radi vec kada je prikljucen ne moze da se pokrene WIN.
Dakle da preciziram - imao sam dual boot, 7ca na SSDu i 7ca na starom WDu...
Nakon restarta uvek je zabagovao prilikom starting windows, i nakon toga prijavljuje gresku
Windows Boot Manager:
Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your langugae settings, and then click next
3. Click "repair your computer."
Status: 0xc000000e
Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible.
Kada sam iskljucio WD, bez problema sam reistanirao 7cu na SSD nakon formata, i evidentno radi, ali kada god prikljucim na sata2 i WD disk
win ne moze da startuje. To vazi za boot sa ssda kao i sa DVDa!
nakon sto 'zabode' i opet restartujem ponudi opciju repair start up,ali i tokom repaira zakoci na logou i kraj...
Sta da radim?
Na WDu mi je terabajt omiljenih stvari, muzika koju sam skidao 10 godina, 500 gb filmova i serija i gomila privatnih stvari...
Kako da 'oporavim' disk, da moze da se pokrene WIN i kad je prikljucen, i da imam pristup svim tim stvarima ?
Hvala unapred!
Nakon sto se zabagovao BF3 restartovao sam komp, i od tada hard disk ne samo da ne radi vec kada je prikljucen ne moze da se pokrene WIN.
Dakle da preciziram - imao sam dual boot, 7ca na SSDu i 7ca na starom WDu...
Nakon restarta uvek je zabagovao prilikom starting windows, i nakon toga prijavljuje gresku
Windows Boot Manager:
Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your langugae settings, and then click next
3. Click "repair your computer."
Status: 0xc000000e
Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible.
Kada sam iskljucio WD, bez problema sam reistanirao 7cu na SSD nakon formata, i evidentno radi, ali kada god prikljucim na sata2 i WD disk
win ne moze da startuje. To vazi za boot sa ssda kao i sa DVDa!
nakon sto 'zabode' i opet restartujem ponudi opciju repair start up,ali i tokom repaira zakoci na logou i kraj...
Sta da radim?
Na WDu mi je terabajt omiljenih stvari, muzika koju sam skidao 10 godina, 500 gb filmova i serija i gomila privatnih stvari...
Kako da 'oporavim' disk, da moze da se pokrene WIN i kad je prikljucen, i da imam pristup svim tim stvarima ?
Hvala unapred!