Šta je novo?

Pomoc - ulazak u service mode

|bacteria|

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
319
Ukratko.

Televizor dosao iz Francuske. Kada su tamo podesavali kanale, radnici sa kablovske televizije su sve podesili i preko service moda iskljucili dodatne opcije ( barem mi tako izgleda, jer jedino sto se dobije kada se udje u meni je podesavanje slike i kontrola zvuka - uopste nema opcije za podesavanje i pretrazivanje kanala - nesto kao HOTEL mode sto imam na nekom grundig televizoru).

Pa ako neko zna kako da udjem u servis mode da to rjesim, bio bih veoma zahvalan.

Televizor je: Philips 29PT9007/12

Hvala unapred

Ukratko.

Televizor dosao iz Francuske. Kada su tamo podesavali kanale, radnici sa kablovske televizije su sve podesili i preko service moda iskljucili dodatne opcije ( barem mi tako izgleda, jer jedino sto se dobije kada se udje u meni je podesavanje slike i kontrola zvuka - uopste nema opcije za podesavanje i pretrazivanje kanala - nesto kao HOTEL mode sto imam na nekom grundig televizoru).

Pa ako neko zna kako da udjem u servis mode da to rjesim, bio bih veoma zahvalan.

Televizor je: Philips 29PT9007/12

Hvala unapred
jesi probao da odes na setup pa da tamo promenis hotel mod na home? to bi trebalo da vrati opcije neverujem da kablovski radnici ulaze u service mod od tv-a pa cak ni u francuskoj:)

Nema te opcije. Ulazio sam i znaci samo opcije koje sam vec naveo.

A kaze vlasnica (starija gospodja - baka) da su oni uvijek preko daljinskog to namjestali, zato predpostavljam da je do toga (nesto kao hotel mode s kojim sam se susretao...)

Nazad
Vrh Dno