Mare1001
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2023
- Poena
- 11
Pozdrav bando 
Treba mi pomoc u vezi VPN-a ili neceg drugog
Prvo ukratko objasnjanje o cemu se radi
Ne koristim nikakva varanja, posto igram jos od 2005 godine ali oni to ne znaju.
Znaci ovako, imam problem sa jednom starom igrom koju i dan danas igram.
E, sad, servera ima jako malo a ja igram samo na jednom...E tu nastaje problem od skoro.
Posto je jedan polupani decko postao Admin a nisam dobar sa njim, stalno me kika sa servera samo zato sto sam Srbin.
On je inace Hrvat ali ja nisam ni Naiconalista ni Fasista...Jednostavno ga ignorisem
Ja sam uzeo VPN ali i dalje imam problem...
Na neki nacin oni vide da koristim VPN!
Ne znaju dal sam ja, ali napise mi VPN is not allowed xD I odma kick.
Sad dal je to neki sajt ili program, ne znam.
Inace na serverima niko ne koristi VPN pa me zato uvek otkriju, posto moja ip-adressa je na crnoj listi xD
Da li postoji neki nacin da sakrijem VPN da ne mogu da znaju da imam VPN?
Trenutno koristim: CyberGhost 8. Uzeo da ga isprobam...Pre njega sam koristio PIA i Nord...
E sad ima tu mnogo podesavanja u VPN-u
Ali ja pola tih stvari ne znam cemu su namenjene...Mozda bas postoji nesto za skrivanje VPN-a?
Ako sam okacio post na pogresno mesto, izvinjavam se!
Treba mi pomoc u vezi VPN-a ili neceg drugog
Prvo ukratko objasnjanje o cemu se radi
Ne koristim nikakva varanja, posto igram jos od 2005 godine ali oni to ne znaju.
Znaci ovako, imam problem sa jednom starom igrom koju i dan danas igram.
E, sad, servera ima jako malo a ja igram samo na jednom...E tu nastaje problem od skoro.
Posto je jedan polupani decko postao Admin a nisam dobar sa njim, stalno me kika sa servera samo zato sto sam Srbin.
On je inace Hrvat ali ja nisam ni Naiconalista ni Fasista...Jednostavno ga ignorisem
Ja sam uzeo VPN ali i dalje imam problem...
Na neki nacin oni vide da koristim VPN!
Ne znaju dal sam ja, ali napise mi VPN is not allowed xD I odma kick.
Sad dal je to neki sajt ili program, ne znam.
Inace na serverima niko ne koristi VPN pa me zato uvek otkriju, posto moja ip-adressa je na crnoj listi xD
Da li postoji neki nacin da sakrijem VPN da ne mogu da znaju da imam VPN?
Trenutno koristim: CyberGhost 8. Uzeo da ga isprobam...Pre njega sam koristio PIA i Nord...
E sad ima tu mnogo podesavanja u VPN-u
Ali ja pola tih stvari ne znam cemu su namenjene...Mozda bas postoji nesto za skrivanje VPN-a?
Ako sam okacio post na pogresno mesto, izvinjavam se!