Šta je novo?

pomoc u vezi laptop-a

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
Naime, burazer bi da kupi neki do,mozda 800 eura.
naravno odigrao bi neku igricu. favoriti su mu CMR2005 i Medal,COD i slicno.
koju graficku da mu preporucim. vidim da je sarena ponuda. Naravno, i koji procesor? kolika je realna razlika izmedju 1M i 2M L2 kesa?
za laptop-ove sam totalni duduk tako da je svaka pomoc dobrodosla. hvala.

Evo ja ću da ti nepreporučum Acer TM 2312, ne zato što je loš, već zato što nešto tog nije mašina za igrice, definitivno.
I čini mi se da ćeš u tom cenovnom rangu teško naći nov računar, a da nije sa integrisanom grafičkom, tako da ako te takva mašina zanima, bolje da se baciš na male oglase. A mašine sa Pentium M procesorom su daleko iznad.

sinoc sam bazao po netu i kad sam video cene zgranuo sam se. 512 ddr+9600 ne moze se naci ispod 1200 evra,manje vise. imate li jos neku preporuku?

Da ozivim ovaj thread.....Pa i ja sam u istom problemu ....Sve isto samo da nema integrisanu grafiku ...makar radeon 9600 ....da bi se i ponesto odigralo...i p4 procesor da nije celeron.....ako ima .predlozi.....Uapred zahvalan i ja :)

Pošto sam se i ja do skoro raspitivao, siguran sam da na našem tržištu u cenovnom rangu do 800€, nema takvog računara (Pentium M i neintegrisana grafička), a da je nov i priznate marke.

Nazad
Vrh Dno