Šta je novo?

Pomoc u vezi hard diska!!!

MilanB80

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
309
Ljudi imam problem. Burazer je jutros otkucao nesto u wordu i kad je hteo da snimi komp se zakocio, posto nije znao sta da radi ugasio ga na dugme i polse toga nastaju komplikacije. Kada sam hteo da ga upalim nije hteo da butuje windows, pokusao sam i iz safe moda ali ni tada nisam uspeo. Imao sam negde na d particiji ghost i hteo sam da ga vratim, krenulo je do nekih 20% i prijavi gresku. Ubacim ja instalacioni disk za win pocnem i opet prijavi gresku polse nekih 20 % instalacije. Tad ja skapiram da nesto nije kako treba. Uzmem hirens boot i preko disk regeneratora pocnem samo skeniranje kad ono na samom startu pokaze bad sektore, nisam hteo vise da cekam i prekinem scan. E sada me zanima da li moze to nekim alatom da se sredi u potpunosti i kako ili da ga saljem na servis posto je komp u garanciji. Nisam strucan mnogo pa ne bi da se petljam, ali ako neko od Vas zna za pomoc naka da instrukcije, a ako ne da zovem msi call centar :))) Pozz i Hvala!

U svakom slucaju ga reklamiraj! Samo prvo, ako si u prilici, napravi backup svojih podataka...
I nemoj mi reci da je hard neki Samsungov.. :)

Teško da je Samsung, vidiš da čovek ima MSI laptop :)

msi servis ti ne garantuje ocuvanje podataka, tako da pre slanja u servbis, obavezno iscupaj sta ti je bitno...

ok ljudi, hvala na instrukcijama, znaci sutra rano msi call center :(((( podtke cu da sacuvam nema tu mnogo toga bitnog sem nekih slika, ostalo ce se sve nabaviti... :)

Vrh Dno