Šta je novo?

pomoc, slika se zamrzne

aco123456

Poštovan
Učlanjen(a)
10.07.2016
Poena
51
nakon svakih pola minute otprilike kad gledam film, nije bitno da li preko browsera ili preko vlc playera, slika zamrzne. Zvuk u pozadini ide normlano. Kada mrdnem misom bude sve normalno, ali opet nakon 30-ak sekund ista prica. Probao sam starije drajvere od graficke instalirati ali ista prica. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju?

Ako nema gamadi i ako si siguran da nije do softwera testiraj malo memoriju bilo onim windowsovim bilo memtest i sl. Pa ćemo videti kako dalje.

definitvno je nesto sa drajverima. Deinstalirao sam i sve je bilo ok. Cim sam stavio i neke starije verzije na kojima je sve bilo ok, opet se isto desava. Je li moguce da se nesto kartica uzjebala? Inace gamadi nema, ram je ok.

Pogledaj temperaturu graficke, mozda se VRAM greje...
Koja graficka je u pitanju?

gtx 750ti. Ovako... Na pocetku kad pustim film temp je normlana, oko 35c ali kad zamrzne temperatura pocne rasti, dosla je bila do 58c(i rasla) i onda sam pomjerio mis i pocela se lagano vracati u normalu. Evo sad dok kucam ovo a film je pozadini, temp je 32c, ali fora je sto mrdam mis. Kad bi opet ostavio bez mrdanja minut skocila bi nenormalno. Sta bi moglo biti?

GPU-Z ukjuci i pusti film i okaci stranu sensors ovde.

zvao sam ovog iz servisa(graficka pod garancijom), rekao je da je jedini nacin da podignem sistem jer je kao nemoguce skroz izbrisati nove drajvere, sto sam upravo i uradio. Problem je rijesen. Eto ako se nekome ovdje desi slicno kao i meni da zna sta mu je ciniti. Hvala Vuce i Analayzeru na pomoci.

??? kao to misli "majstor"? reinstalirao si ceo sistem zbog grafickih drajvera?
Svasta...nije cuo za DDU ili nesto slicnog tipa? pobrises drajvere sa DDU posle sa
CCleanerom pocistis registry i darjvera kao da nikad nije bilo...ovo pisem ako se nekome ovde slicno desi...

da. Sad da li nije cuo ili mu se jednostavno nije dalo meni objasnjavati, ne znam sta je u pitanju. Hvala tebi jos jednom

Nazad
Vrh Dno