Šta je novo?

POMOC puklo staklo na 2g

prometej

Cenjen
Učlanjen(a)
11.06.2011
Poena
151
Pozdrav svima,
klinac mi razbio staklo na 2g ,a u iphone srbija traze mi nesto preko 90e za zamenu!
Otprilike se tu negde i krece cena koliko sam se ja raspitivao ovde kod nas ,mozda se nadje i za 80e posto ide zajedno sa digitajzerom a meni je digitajzer ispravan pa se pitam da li mogu negde da zamenim samo staklo koje kosta oko 900 din ????
hvala Vam unapred

koliko ja znam na 2G se ne moze odvojiti staklo od digitajzera, znaci mora sve zajedno da se menja

kupio sam staklo sa digitajzerom na ebay za 2200 sa svim postarinama, sad jos samo da nadjem nekoga ko bi mi to zamenio..

Najlakse je to kupiti, prvo si trebao da nadjes nekog ko to menja uopste, a ja mislim da ti to niko nece uraditi.

zameni sam .... ako ne nadjes nekog ... bar probaj zabole te ionako je umro i nema mu spasa :)

zamenice u servisu svakako to je za njih prosto samo je pitanje koliko ce da kosta, a ima i na ytube tutorial kako se to radi sa specijalnim alatom gledao sam i ne deluje tako tesko, ipak je velika razlika u cenama u americi ljudi to resavaju za 20$ max a ovde traze 90 e smejurija

Vrh Dno