Šta je novo?

Pomoc pri odabiru TV-a do 40k?

Real Madrid

Slavan
Učlanjen(a)
19.03.2009
Poena
425
Sinoć mi se zapalio stari CRT TV pa bih trebao kupiti neki novi, ali pošto se ne razumem u ove novitete trebala bi mi pomoć pri odabiru (Plasma, LCD, LED... 50Hz, 100Hz...).
Najviše se gledaju sport i filmovi (na starom TV-u je bio prikačen lap top pa bih voleo i sada da ih povežem zbog filmova/serija).

Maksimalni iznos je 40.000 RSD.
Možda bi se moglo iskombinovati da neko donese TV iz Mađarske ali tek trebam proveriti ko ide i da li bi se petljao oko toga.

Poslednja izmena:
Pogledaj na sajtu kupujemprodajem.Moj drugar je juce narucio samsung ue32es5700 za 430 eura.Danas mu stize.Garancija je dve godine.Ako se nesto desi sa tv-om saljes ga tamo gde si ga kupio i onda ga on nosi u madjarsku na servis.Jos mu je covek rekao da ako se bilo sta desi sa tv-om u prva tri meseca da mu posalje tv i dobija novi a posle tog vremena mora da se nosi u servis u madjarskoj.Gledaj ako narucujes sa sajta da vidis koliko ko ima pozitivnih ocena i to bi trebala da bude neka garancija da se neces zeznuti.Za 350 eura mogao bi nesto da nadjes od samsunga mozda ue32eh5000 ili malo skuplji model ue32eh5300.Pogledaj na sajtu kupujemprodajem i raspitaj se malo.
Srecno sa kupovinom.

Nazad
Vrh Dno