Šta je novo?

Pomoc pri kupovini Wii

Erotikus

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poena
169
Nesto se premisljam vec par nedelja da kad se vratim sa letovanja pazarim stari wii, znam da ima jaku biblioteku exkluzivnih naslova pa sad me zanima da li neko zna gde bi u Novom Sadu (ako ne tu onda bilo gde) mogao da se kupi nov i chipovan ali kvalitetan da traje. Vidim ta po ovim radnjama tipa games se prodaje za neku ok cenu al znajuci da oni dosta cesto vrse inflaciju svega sto prodaju zanima me jel ima negde odma chipovan da se uzme, il je bolje kupiti nov netaknut pa onda chipovati i gde? Takodje me zanima za wii motion plus jel to sad standard sa svim "novijim" paketima il se uzima posebno, vidim nije skupo a navodno poboljsava kontrole znacajno.
Eto ako ima neko upucen da odgovori pa taman preko letovanja da se smislim napokon

edit: i vidim postoje razlicite vrste modovoanja wiija, ukratko ako mzoe koje su razlike, prednosti i sta je preporuka uzeti

Poslednja izmena:
Kupi preko KP. Imas ih za 80 do 100 eu u fullu. I to kod prodavaca sa 50 i vise pozitivnih ocena. Sa 2-4 kompleta kontrolera i soft modom.

a pitanje samo sta je softmod, jel bi s time mogao igrati sve igre bez problema?

edit : bas sam sad razgledao ponude na kp, i imam par pitanje pa da ne davim jos prodavce (vec vas ovde :D)
1. sta je sensor bar? Vidim neki to prodaju uz svoju verziju neki ne
2. softmod 4.3 se dosta cesto spominje pa se to nadovezuje na ovo moje prvo gore napisano, jel sa tim pokrece sve igre bez problema?
3. wiimc takodje neki spominju za pustanje filomva, jel moguce bez toga gledati filmove, iskreno ovo mi ne treba ni toliko jer svejedno imam konzole i playere za to al cisto da znam sta dobijam kupovinuom i koliko su ponude prodavaca realne

Poslednja izmena:
1) Sensor bar ide uz sve WII uređaje jer ga je bez njega nemoguće koristiti (if senzor inače, kojim se kontrolori povezuju sa wii). Samo neko zaboravi da napomene da to ide uz Wii.
2) 95% igara radi sa soft modom
3) Ne znam, služio mi samo za igre

Realna mu je cena do 100 sa barem 2 kontrolora i soft modovan d aje. Sve preko ti je bonus.

hvala na infou, nasao sam jednu ponudu u tom cenovnom rasponu pa cu jos videti sa prodavcem. St ose tice igara wii je region lockovan ako se ne varam, tako da pretpostavljam da bih morao skidati pal verzije igara za evropski modovani wii? i jel ima neki poseban sajt sa skupljenim igrama za wii spremnim za skidanje il to ide standardno preko bilo kog drugog p2p sajta?

Torrenti su puni najnovijih naslova.

Evo uzeo sam wii i sad imam jedno pitanje vezano za pokretanje igara. Naime ono sto sam do sad uspeo je da formatiram usb wbfs menagera preabcim igre na njega ali ono gde mi se blokira progres je deo kad pokrenem usb loader na wiiju ili neki drugi program za ucitavanje igara (mislim da bese neogama) naime tu se ekran zacrni na sekund kao da ucitava program i onda me samo vrati na pocetni meni. E sad wii je dosao sa tim programima vec instaliranim, a citao sam na netu da se oni instaliraju sa sd karticom pa da li je moguce da nece da ih pokrene zato sto su oni instalirani na sd karticu a ne na sam wii? sd karticu uz konzolu nisam dobio naravno, ali je mogu kupiti pa pokusavam sad da ustanovim dal je to neophodno il ima nesto sto sam propustio

Nazad
Vrh Dno