Šta je novo?

pomoc pri izboru maticne ploce

arsa

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2004
Poena
601
Posedujem maticnu plocu MSI KT400 i moje pitanje je sta uzeti sledece, ako postoji mogucnost ostati u MSI programu.

p.s. Posedujem AMD Athlon XP na 2.0

s`postovanjem

Arsa

arsa je napisao(la):
Posedujem maticnu plocu MSI KT400 i moje pitanje je sta uzeti sledece, ako postoji mogucnost ostati u MSI programu.

p.s. Posedujem AMD Athlon XP na 2.0

s`postovanjem

Arsa

Sledece? Neki A64 sa odgovarajucom plocom, za jedno pola godine do godinu dana, kada bi to trebalo da postane masovnije i pristupacnije sa cenom.

Poslušaj Don Acu, strpi se i štekaj lovu dok AMD ne omasovi proizvodnju A64.
Ako beš hoćeš da menjaš ploču uzmi nForce2 (Epox ili Abit).
Ako ti je procesor staro Palomino jezgro, onda ga zameni za neki Barton 2500, upari ga sa DDR 400 memorijom i probaj dokle ide.

Ako bas oces MSI i da ostanes na sadasnjem procesoru, prodacu ti ja svoju K7N2 Delta, nis' ne valja. :d

Ja imam takođe MSI K7N2 Delta - L i meni je ploca skroz OK. Na njoj je XP 1700@2000 ([email protected]) i šljaka sasvim dobro, a mogu ti je prodati pošto hoću sad da kupim ILSR verziju pošto ću uzeti S-ATA HD pa mi on ništa ne vredi bez S-ATA kontrolera, a da nevalja ploča, to neznam zašto kažeš. Aj malo obrazloži zašto niš` ne valja.

_/Neo\_ je napisao(la):
Ja imam takođe MSI K7N2 Delta - L i meni je ploca skroz OK. Na njoj je XP 1700@2000 ([email protected]) i šljaka sasvim dobro, a mogu ti je prodati pošto hoću sad da kupim ILSR verziju pošto ću uzeti S-ATA HD pa mi on ništa ne vredi bez S-ATA kontrolera, a da nevalja ploča, to neznam zašto kažeš. Aj malo obrazloži zašto niš` ne valja.

Ma treba da se naviknes da na ovaj sajt dolaze frikovi, tako da je sve sto ne moze da se klokuje ili budzi, a kod nekog drugog proizvodjaca moze, onda je to krsh. MSI je solidno uradjen, dobro radi na default sa svim procesorima, ali je u odnosu na OC mogucnosti 8RDA+ ili NF7 - krsh! He!

Ovako, nije bas da nis' ne valja ( zato sam i stavio :d ), boja je odlicna, slaze mi se uz graficku :d , ali mislim da se za te pare moze naci i bolja ploca.

notax je napisao(la):
MSI je solidno uradjen, dobro radi na default sa svim procesorima.

Jos nesto, to da dobro radi na dafault sa svim procesorima, i nije neki plus, jer se to i ocekuje od ploce, pogotovo kad je upitanju neko zvucno ime kao MSI.

Nazad
Vrh Dno