Šta je novo?

Pomoc pri izboru...HITNO!! :)

DreamKeepeR

Čuven
Učlanjen(a)
09.05.2002
Poena
604
ajde ljudi pomagajte...neki mob 100-110e...hitno treba odluku da donesem :) hvala!

Kratkouhi , za 5 dana sam zamijenio 3 T65 zbog kocenja odmah nakon ulaska u meni . Kad ne bi bilo ovakvog problema , telefon bi bio za svaku preporuku .

Dream , razmisli o Simensu c45 koji je sasvim solidan telefon za oko 80 do 90 eura za koliko se moze naci u BG . Jedna od mana mu je baterija koja drzi oko 2 dana i za one sa debljim prstima zbijeni tasteri /cijena malih dimenzija telefona/ koji zahtijevaju nesto vise snage u odnosu na na recimo jednu 3310 koja ima neprevazidjenu tastaturu .

DreamKeepeR je napisao(la):
ajde ljudi pomagajte...neki mob 100-110e...hitno treba odluku da donesem :) hvala!

Siemens C45.

:wave;

Matador je napisao(la):
Kratkouhi , za 5 dana sam zamijenio 3 T65 zbog kocenja odmah nakon ulaska u meni . Kad ne bi bilo ovakvog problema , telefon bi bio za svaku preporuku .

Dream , razmisli o Simensu c45 koji je sasvim solidan telefon za oko 80 do 90 eura za koliko se moze naci u BG . Jedna od mana mu je baterija koja drzi oko 2 dana i za one sa debljim prstima zbijeni tasteri /cijena malih dimenzija telefona/ koji zahtijevaju nesto vise snage u odnosu na na recimo jednu 3310 koja ima neprevazidjenu tastaturu .

Ja sam t65 koristio od februara pa do septembra prosle god. Nemam nista lose da kazem lose o tom telefonu posto se za to vreme dokokazao i vise nego odlican. Samo da napomenem za one koje ne znaju, svaki telefon na nasem trzistu koji ima Srpski meni je dekodiran telefon a u tom slucaju mu ne pomaze ni ime ni cena sto MISLAM da je kod tebe slucaj.

Definitivno je uletio ok telefon . Finally :) btw nijedan nije imao srpski meni .

Vrh Dno