Gidra85
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 650
Do sada sam imao/(jos malo imam) SE T610 i sve lepo podeseno na kompu za surfovanje internetom preko GPRS-a. E sada kao prvo kada sam probao da odem na neku wap stranu samo preko 6600 (ne kombinacija komp-mob) nije hteo da otvori ni jednu stranu. Sto se tice GPRS podesavanja namestio sam isto kao na T610 (APN, user, password, ip adresa...). Takodje sam probao da posaljem neku sliku sa 6600 na komp preko bluetooth-a i nije hteo, a hteo je da primi sa kompa na njega. Uparivanje je proslo kako treba ali je ostao i T610.
Ja znam da ako hocu da surfujem internetom preko GPRS pored podesavanja samog fona treba da instaliram i drivere za modem fona na kompu? Za T610 sam imao CD sa tim driverom ali za 6600 nisam dobio. Da li da downloadujem dok jos mogu onaj Nokia Suite Communicator (valjda se tako zove), da li on ima u sebi integrisane drivere za modem 6600? POMOC :wall:
POZ :wave:
Ja znam da ako hocu da surfujem internetom preko GPRS pored podesavanja samog fona treba da instaliram i drivere za modem fona na kompu? Za T610 sam imao CD sa tim driverom ali za 6600 nisam dobio. Da li da downloadujem dok jos mogu onaj Nokia Suite Communicator (valjda se tako zove), da li on ima u sebi integrisane drivere za modem 6600? POMOC :wall:
POZ :wave: