Šta je novo?

POMOC potrebana PCI ispravna graficka na pozajmicu da spasem BIOS nove

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam ja nekoliko, 2 su mi sada ovde pod rukom. S3 Trio i S3 Virge /DX. Pogledaću kasnije u podrumu za nešto novije. Upotrebim ih ponekad baš za "troubleshooting" ali na nekim novijim pločama nisam uspeo da ih nateram da bootuju. Ako u BIOSu ima stavka za PCI onda verovatno hoće.

Zar nije jednostavnije da odradiš to kod nekoga ko ima integrisanu grafičku kartu na ploči/procesoru?

^+1 Drugi post u toj temi govori upravo to. Ali možda misli da će sa PCI grafikom imati više sreće.

Probao kod komse koji ima grafiku u procesoru ali nece da se upali komp...u biosu nigde ne nadjosmo podesavanje da ide samo preko integruse vec pokusa inicijalizuje pci-e i tu mu kraj...Tako da mi ovo zadnja sansa...

Ploca moja ima opciju za pomeranje na PCI graphic adapter tako da bi teoretski MORALA da podigne plocu i sistem ceo sa PCI...

COUNT MIKE, javljam ti danas sutra ako mi jos samo jave iz jedne pc radnje da ne mogu ni oni nadju ovde kod sebe po kucama pa da se dogovorimo za slanje...:wave:

Važi, našao sam samo još jednu, takođe S3.
Ja sam u Beogradu, pod Avalom.

Moze se tema zakljuca, uspesno obavljen proces preko PCI graficke karte, 5770 spasena i opet u funkciji:banana::banana::banana:

A sto da se zakljuca? Pa mozda bas jos nekom u ovom trenutku treba slicna pomoc?
Ne kapiram?

Nazad
Vrh Dno