Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
imam instaliran zone alarm vec duze vreme,a od skora sam uzeo mirc za chat,fajlove,itd. E sad problem je sto mi trazi password da bi se logovao na server,koji sam ja zaboravio.Sta da radim?
Da ne mislis mozda na Nickserv pass pa ti ne da pristup nekom kanalu ako nisi logovan ?
Ako je to pokusaj /query Nickserv (ili kako se vec zove servis na mrezi kojoj pristupash a "bavi" se identifikacijom nicka itsl) i onda naravno kucaj help da vidis komande, i kasnije ako ti nije jasna neka komanda kucas help ime_komande... valjda ti to treba (kazem ti ovo za komande jer je moguce da ima neka vrsta retrieva passworda)
Postoji i sifra za ulaz na server. Ako si je zaboravio, jedino da ti je opet kazu ili ako je kojim slucajem bilo ukljuceno logovanj u mIRC-u, mozda negde u nekom server logu imas pass...
meni tu nesto smrdi. jedino sto bi zonealarm trebalo da te pita je, da li zelis da dopustis mircu pristup internetu, nikakve passworde ne sme da ti trazi