A kako si ga to sacuvao u jednom direktorijumu???Mislim, sta si sacuvao???Misko je napisao(la):E zaboravih kako ide pass, a preinstalirao sam Windows, na srecu sacuvao sam stari (u jednom direktorijumu) pa kako odatle da ga iscupam?
The Minister je napisao(la):A kako si ga to sacuvao u jednom direktorijumu???Mislim, sta si sacuvao???
Aha, OK, pa onda ti definitivno treba .pwl fajl e sad kako bese dalje..........zaboravio sam....mislim, zaboravio sam ime programa kojim bi ga obradio.....Misko je napisao(la):Evo ovako, nesto sam sje*** pa nisam mogao da udjem u windows (znaci kad upalim masinu), pa sam iz dosa (u kojem sam se naso posle bootovanja sa diskete) preimenovao windows dir u joca i jocu bacio na drugu particiju, c: particiju formatirao, i instalirao novi windows, znaci sve je u joci 😀. Samo je pitanje kako odatle da iscupam stari pass???
kUdtiHaEX je napisao(la):Ono sto tebi treba je PWL Tool (ako se stvarno radi o PWL fajlu)...trazi na google ima ga na mnogim mestima...
Misko je napisao(la):Evo ovako, nesto sam sje*** pa nisam mogao da udjem u windows (znaci kad upalim masinu), pa sam iz dosa (u kojem sam se naso posle bootovanja sa diskete) preimenovao windows dir u joca i jocu bacio na drugu particiju, c: particiju formatirao, i instalirao novi windows, znaci sve je u joci 😀. Samo je pitanje kako odatle da iscupam stari pass???
Misko je napisao(la):Evo [email protected] ili daj url odakle moze da se skine on ili Cain ili tako nesto. Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari