Šta je novo?

Pomoc pass u dial-up

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
E zaboravih kako ide pass, a preinstalirao sam Windows, na srecu sacuvao sam stari (u jednom direktorijumu) pa kako odatle da ga iscupam?

probaj sa ova dva programcica

Ma ne to, to imam i ja (revealer). Nego kako da je iscupam sta da trazim *.dun, *pwl ???

Misko je napisao(la):
E zaboravih kako ide pass, a preinstalirao sam Windows, na srecu sacuvao sam stari (u jednom direktorijumu) pa kako odatle da ga iscupam?
A kako si ga to sacuvao u jednom direktorijumu???Mislim, sta si sacuvao???

Re: Re: Pomoc pass u dial-up

The Minister je napisao(la):
A kako si ga to sacuvao u jednom direktorijumu???Mislim, sta si sacuvao???

Evo ovako, nesto sam sje*** pa nisam mogao da udjem u windows (znaci kad upalim masinu), pa sam iz dosa (u kojem sam se naso posle bootovanja sa diskete) preimenovao windows dir u joca i jocu bacio na drugu particiju, c: particiju formatirao, i instalirao novi windows, znaci sve je u joci 😀. Samo je pitanje kako odatle da iscupam stari pass???

Re: Re: Re: Pomoc pass u dial-up

Misko je napisao(la):
Evo ovako, nesto sam sje*** pa nisam mogao da udjem u windows (znaci kad upalim masinu), pa sam iz dosa (u kojem sam se naso posle bootovanja sa diskete) preimenovao windows dir u joca i jocu bacio na drugu particiju, c: particiju formatirao, i instalirao novi windows, znaci sve je u joci 😀. Samo je pitanje kako odatle da iscupam stari pass???
Aha, OK, pa onda ti definitivno treba .pwl fajl e sad kako bese dalje..........zaboravio sam....mislim, zaboravio sam ime programa kojim bi ga obradio.....

Mislim da se program (za provaljivanje sifre iz .PWL fajla) zove Cain......ili mozda Chain....ja sam malo potrazio po tim imenima, ali nista......

Mislim da se program (za provaljivanje sifre iz .PWL fajla) zove Cain......ili mozda Chain....(koliko se secam, aktuelna verzija je bila 1.4🙂)..ja sam malo potrazio po tim imenima, ali nista......

Ono sto tebi treba je PWL Tool (ako se stvarno radi o PWL fajlu)...trazi na google ima ga na mnogim mestima...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ono sto tebi treba je PWL Tool (ako se stvarno radi o PWL fajlu)...trazi na google ima ga na mnogim mestima...

Pa ne znam da li mi to treba, mislim da je to, al nisam siguran 100%. Zna li neko?

Ja sam cupao pass iz mog pwl fajla pomocu Caina. Nije nikakva nauka, prosto je

Re: Re: Re: Pomoc pass u dial-up

Misko je napisao(la):

Drugi put kad nece da ti udje u windows, probaj prvo reinstalaciju, lakse je, a i verovatno ce da upali

Ja sam to svojevremeno radio pomocu PWL Tool Demo v6.5.

Daj mail ako oces da ti ga posaljem.

Evo [email protected] ili daj url odakle moze da se skine on ili Cain ili tako nesto. Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno