Šta je novo?

Pomoc oko zvuka

NaZGuL

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2007
Poena
309
Ploca gigabyte x38-ds4 znaci integrisana zvuzna, do skoro mi je radio 5.1 bez problema (sto se tice slusanja muzke winamp recimo) a od jednom mi samo pusta zvuk na 2 prednja zvucnika dok kad gledam filmove pusta najnormalnije full 5.1 zvuk!! Prvo sam mislio da mi se nesto ibagovali driveri ali sad sam uradio reinstalaciju sistema ali opet ista stvar... jel ima neko mozda ideju kako da otklonim ovaj problem??

Hvala unapred!!

Nesto od opcija za 5.1 nije dobro podeseno :D
Proveri Sound Manager,output podesavanja u Winampu i ostalim plejerima,reinstaliraj i kodeke i
obrati paznju na 5.1 podrsku.

Proveravao sam 1000 puta u plejerima, saund manager je ok jer kad ih bacim na test oni svi daju zvuk. Sad nesto se tripujem da posto koristim onaj paket codeka "klcodec" da mozda nema nesto u njima da se podesava, mada i ranije sam isto to sve koristio i sve je radilo najnormalnije. Nesto se mislim da nije ovo, posto imam onaj front panel gde je izlaz za slusalice i mic, e sad tu mi nesto benavilo kad sam ih koristio (mozda su oni u kvaru) kad god sam ubo sluske i mic cas su radili cas ne, tj on ima onu auto detekciju pa onda sam ih iskljuci kad kao nosu ustekani a jesu bili pa sam tu drndao, morao da ih vrtim pa drzim u jednom polozaju da bi radili! E sad dal se tokom tod drndanja tu nesto zezunulo pa ono sad ne provaljuje kad je su ustekani kad nisu tj kad da su sve vreme tu pa onda na zvucnike pusta samo stereo zvuk... znaci stvarno ne znam jedino mi to pada napamet.

Nazad
Vrh Dno