Šta je novo?

Pomoc oko VOX invertera

Učlanjen(a)
01.07.2020
Poena
44
Posedujem vec godinu dana jedan VOX inverter IVA5-12JR koristim ga za zagrevanje, uz pec na cvrsto gorivo, prizemlja kuce od oko 50m2 i sa njim sam zadovoljan. Sada bih da ubacim jos jedan dijagonalno od njega u drugi ugao prizemlja. Medjutim koliko vidim sada uz model koji ja posedujem koji je ponavljam odlicno radio svoj posao proslu zimu jos i modeli VOX IVA8-12JRBW, VOX IVA7-12HRGW i VOX IVA6-12JRPCW !!! Na sajtu proizvodjaca sve karakteristike vezane za potrosnju, koeficijente itd su im iste ?! Razlika je samo u boji i obliku. Pokusao sam da se raspitam i kod par prodavaca koji takodje neznaju da mi odgovore na pitanje oko jacine doticnih klima , napominjem zanima me grejanje prostora. Da li moze neka preporuka ili pojasnjenje koje su razlike izmedju doticnih klima, da li vredi doplatiti koju hiljadu za ove skuplje IVA7 i IVA8 ili se drzati proverene IVA5. Razlika u ceni na par mesta gde sam gledao je minimalna (hiljadu , dve dinara max). Bezuslovna garancija, kao i odlicna podrska su me opredelila za i drugi inverter kupim marke VOX. Svaka informacija mi je od pomoci.

Razlika je samo u wifi i estetici. Ostale karakteristike su im iste.

Hint: koristi podforum grejanje i klimatizacija :)

Nazad
Vrh Dno