Šta je novo?

Pomoc oko video nadzora

muca85

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poena
304
Cao svima,treba mi mala pomoc.U zgradi imamo video nadzor,e sad on je funkcionisao sasvim super (imao sam jedan kanal na tv-u na preko kojeg sam pratio stanje na kamerama) Zgrada je bila nova i posle nekog vremena uvedena je kablovska televizija (ne znam da li smem da je imenujem da ne ispadne neka rekla ili anti-reklama :) ).Sve je funkcionisalo solidno,ali onda sam ja odlucio da raskinem ugovor sa tom televizijom.posle nekoliko danana vajdenja potrebne dokumentacije i silnih peripteija oko predavanja modema itd ugovor je uredno raskinut i ja sam prestao da dobijam tv signal (iako njihovi racuni nastavljaju da mi stizu :) )...ali sa tim signal prestao je da mi radi i video nadzor.e sad moram da napomenem da taj video nadzor nemama nikave veze sa kablovskom televizijom jer je on postojao i pre uvodjenja iste.Predpostavljam da su oni kada su mene raskacili sa sistema nehotice isljkucili i video nadzor.mene zanima da li postoji neka mogucnost da se ja sam ponovo povezem video nadzor.Naravno zaista ne zelim da
zovem kalbovsku i da se natezem sa njima jer verujem da cu samo izgubiti dosta zivaca.Ako mislite da je ovaj proces previse komplikovan da li znate nekoga ko bi to mogao da mi uradi i da mi ga preporucite.Najbolje bi bilo da mi posaljete privatnu poruku.Nalazim se u okoli starog djerma u Beogradu.Mozda sam omasio temu i ako jesam izvnite :) Hvala i pozdrav!

Nazad
Vrh Dno