Cao svima,treba mi mala pomoc.U zgradi imamo video nadzor,e sad on je funkcionisao sasvim super (imao sam jedan kanal na tv-u na preko kojeg sam pratio stanje na kamerama) Zgrada je bila nova i posle nekog vremena uvedena je kablovska televizija (ne znam da li smem da je imenujem da ne ispadne neka rekla ili anti-reklama
).Sve je funkcionisalo solidno,ali onda sam ja odlucio da raskinem ugovor sa tom televizijom.posle nekoliko danana vajdenja potrebne dokumentacije i silnih peripteija oko predavanja modema itd ugovor je uredno raskinut i ja sam prestao da dobijam tv signal (iako njihovi racuni nastavljaju da mi stizu
)...ali sa tim signal prestao je da mi radi i video nadzor.e sad moram da napomenem da taj video nadzor nemama nikave veze sa kablovskom televizijom jer je on postojao i pre uvodjenja iste.Predpostavljam da su oni kada su mene raskacili sa sistema nehotice isljkucili i video nadzor.mene zanima da li postoji neka mogucnost da se ja sam ponovo povezem video nadzor.Naravno zaista ne zelim da
zovem kalbovsku i da se natezem sa njima jer verujem da cu samo izgubiti dosta zivaca.Ako mislite da je ovaj proces previse komplikovan da li znate nekoga ko bi to mogao da mi uradi i da mi ga preporucite.Najbolje bi bilo da mi posaljete privatnu poruku.Nalazim se u okoli starog djerma u Beogradu.Mozda sam omasio temu i ako jesam izvnite
Hvala i pozdrav!
zovem kalbovsku i da se natezem sa njima jer verujem da cu samo izgubiti dosta zivaca.Ako mislite da je ovaj proces previse komplikovan da li znate nekoga ko bi to mogao da mi uradi i da mi ga preporucite.Najbolje bi bilo da mi posaljete privatnu poruku.Nalazim se u okoli starog djerma u Beogradu.Mozda sam omasio temu i ako jesam izvnite