Šta je novo?

pomoc oko utvrdjivanja problema

francuz1979

Cenjen
Učlanjen(a)
01.05.2010
Poena
151
U pitanje je sledeci problem, kompjuter je juce radio sasvim ok, medjutim danas je poceo nesto da zeza. naime kad ne pokrenem igricu, kompjuter radi normalno, medjutim cim pokrenem igricu on se ugasi. Zatim izvadim kabl iz struje, vratim ga nazad i radi opet ok dok ne pokrenem igru. Sastav kompjutera je sledeci Q6600, 2gb rama, asus p5k-pl, 1,5tb hard, palit gts250 1gb, napajanje uz kuciste koje je stiglo trendsonic 600w. Samo da napomenem da sam temperaturu gledao (oko 38 stepeni) posto sam sumnjao u to. Da nije mozda do napajanja ili memorija mada su obe stavke nove.

Zameni napajanje,najverovatnije je do njega...

Neko napajanje za preporuku, a da nije mnogo skupo (ako se ispostavi da je to problem) i od koliko wati najmanje?

Pa vidi prvo pozajmi od nekoga neko ''krsteno'' napajanje od 400,500 w pa probaj sa njim.Ako utvrdis da je do napajanja onda razmisljas o kupovino...BTW imas ovde na forumu dosta tema za napajanje pa baci pogled... A koje ces da kupis zavisi koliko si raspolozen parica da potrosis...

Kako reče "KIDENCE", uzmi neko kršteno napajanje, pa probaj sa njim. Sam si rekao da si proverio temperature, tako da problem ne bi trebao da je do toga.
Hoće takođe da restartuje zbog RAM memorije, probaj promeni slot, ili stavi drugu.

Ako napajanje nije uzrok problema, moguce je da ti je graficka falicna, jer si opisao da ti se gasi prilikom pokretanja igre.

EDIT: ufff, nisam video na vreme da je ovo prilicno bajata tema... KRKOJZLA, pa covek je 99% resio problem cim se nije javio skoro 2 metra dana :)

Poslednja izmena:
2 meseca nije nista... Dobro pa nije odgovorio na temu staru par godina :D

Vrh Dno