Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba da umrezim nekoliko racunara preko switch-a,ali bi da stavim da mi jedan racunar dinamicki dodeljuje ip-adrese ostalim. Probao sam da nadjem na netu neko uputstvo,al uzalud! Svaka pomoc bi dobro dosla
Treba da umrezim nekoliko racunara preko switch-a,ali bi da stavim da mi jedan racunar dinamicki dodeljuje ip-adrese ostalim. Probao sam da nadjem na netu neko uputstvo,al uzalud! Svaka pomoc bi dobro dosla
Ja bi postavljaio staticke IP adrese ako je obična LAN mreža. Ako trebaju da idu na net preko jednog računara (preko ICS-a) onda taj računar mora da bude 192.168.0.1 (podesiće sam Windows), a onda ostali treba da budu na Auto i da dobijaju adrese od ovog prvog.
Uzgred, private opsezi su 10.x.x.x i 192.168.x.x (mada ja više volim ovaj drugi). Ja za poslednje 3 cifre uvek stavljam lokal od telefona za to radno mesto, lakše se posle održava mreža.