Šta je novo?

Pomoc oko uklanjanja ...

biljchica

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
301
Znam da sam dileja, ali kako da uklonim PCI radio karticu iz PCI slota kompjutera, a da ne unistim nesto? Potrebno objasnjenje za totalne diletante. :)

Iisskklljjuucciiss nnaappaajjaannjjee nnaa kkuucciissttuu ppaa oonnddaa uuzzmmeess zzvveezzddaassttii ssrraaffcciiggeerr ii ooddssrraaffiiss kkuucciissttee,sskkiinneess ssttrraanniiccuu ppaa oonnddaa ooddssrraaffiiss kkaarrttiiccuu ii uuhhvvaattiiss jjee zzaa oobbaa kkrraajjaa ii rraavvnnoommeerrnnoo ppoovvllaacciiss nnaa ggoorree ddookk jjee nnee iizzvvuucceessssss!! :p
Nadam se da je bilo dovoljno''diletantski friendly"objasnjenje? ;)
Nema ljutis,malo se zezamo,takav sam ja!
Pozdrav ,)
:type: :crash:

eheheh iskljuci komp otvori kuciste odsrafi karticu od kucista izvuci je
zatvori kuciste ukljuci sve i gotofo :)

kakav car... zvezdasti shrafciger sluzi za odvijanje ranijih hdd-ova za te radnje potreban je krstasti :) zvezdasti je ipak sa 3 ili 5 krakova :)

Kakav si ti"car"kad od cele ove fore ti samo obratis paznju na to sto sam rekao zvezdasti (a kod nas se on tako i zove) a ne krstasti,biseru bukvalisticki! :D
Pozdrav ,)
:type: :crash:

biljchica je napisao(la):
Znam da sam dileja, ali kako da uklonim PCI radio karticu iz PCI slota kompjutera, a da ne unistim nesto? Potrebno objasnjenje za totalne diletante. :)
Bez uvrede, ali ako mislis da si dileja za racunare donesi masinu u servis i zavrsicemo za 5 minuta. Besplatno, naravno.
poz

@bgillegal:
kad se kaze zvezdasti srafciger, to je isto kao i kad se kaze krstasti...
a ti pricas o zvezdastim IMBUSIMA koji, baj d vej, imaju 6 krakova ;-)

Vrh Dno