Šta je novo?

Pomoc oko system-a

Bojan93

Cenjen
Učlanjen(a)
31.08.2012
Poena
169
Naime vec 2 puta u roku od mesec dana sam reinstalirao win xp u nadi da cu da resim problem koji mi se javlja prilikom pokretanja nekih programa i u google chrome.

-Recimo kad pokrenem CPU-z ili HWmonitor izbaci mi gresku : Runtime error r6002 floating point not loaded. Guglam vec 2 dana i ne mogu da resim problem sa tom greskom. Na google sam nasao da treba oko registrija da sredim nesto, i skinuo sam CCleaner koji cim pokrenem on se ugasi sam od sebe.

-Drugi problem je da mi google skida neke fajlove do 99 posto i tu se zakoci. Sta bi ovo moglo da bude ako neko zna da mi pomogne jer lupam glavu vec danima :wall::wall:

EDIT: Ako je tema na pogresnom mestu neka moderator prebaci u windows operativni sistemi. Nisam do sad video taj podforum.Nov sam na forumu.

Poslednja izmena:
Za Chrome neznam ali dali imaš XP sa SP3. ?

za pocetak instaliraj visual C++ 2005, 2008, 2010 redistributable

@CountMike
Imam XP SP3

@diyabolic
Instalirao sam sva 3 c++ i nista ne menja.
Kad sam guglao na microsoftovom forumu nalazio sam kao odgovore da se reinstalira c++ ali to meni nije pomoglo.Danas sam reinstalirao sistem i evo sad sam ponovo probao i nista

EDIT: Upravo sam probao da bootujem u safe mode with networking i dobio bsod :crash:

Poslednja izmena:
I to sam testirao kaze da je ok. Nije mi jasno sta bi to moglo da bude. Sve ostalo radi lepo

Hdd sentinel, i proveri ispravnost hard diska. da on ne brljavi...

I to sam uradio
Pise mi "The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors."
Nije mi jasno sta bi moglo da bude?

Poslednja izmena:
Ocito neki virus si pokupio pa ti pravi te probleme.
Kada instaliras svez windows, instalira drajvere, antivirus, cherome, pa onda probaj da skines nesto sa neta, ili da pokrenes CPU-Z.
Ali sve ovo uradi sa drugom kopijom XP SP3.

Poslednja izmena:
ovo lici na slavni jeffo. meni se desilo nedavno na nekom kompu. instaliran sistem, driveri na d particiji, .exe za nvidia i realtek i instaliram i pocne da brljavi. pa ponovo nov sistem. ali sad drivere instalirao na driver pack, potom antivirus i imao sam sta da vidim. skoro sve exe na d su zarazene sa jeffo. on npr gasi totalcomander bez razloga bs player ccleaner. . . znaci nov sistem i sve sto instal nislucajno sa druge particije. vec sve download ili drivere sa diskova.

Vrh Dno