Jeremy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.11.2003
- Poena
- 620
Naime imam sledeci problem. Kad ukljucim sporet slika na monitoru pocinje da treperi tj. pomera se, vibrira (pomera se jako malo u stranu i prilicno brzo, prakticno se vidi samo kod teksta) i to treperenje se krece u talasima (mada je vise na levoj strani). Ako je ukljuceno vise ringli i rerna onda je jos vise izrazeno. To je pocelo od letos, a od kad sam poceo da se grejem (TA pec, 2 kom) nema nikakvih promena. Kad ukljucim pec koja je pored nista se ne desava, reaguje samo na sporet koji je u kuhinji. Probao i ostale dve uticnice u sobi, ali isto. Ni menjanjem rezolucije ili osvezavanja monitora nista se ne dobija.
Jedan tv serviser mi je rekao da je to zbog toga sto struja pada ispod 50Hz, a to nijedan UPS ne resava. Pa me zanima da li se neko sreo sa slicnim problemom i kako ga je resio. Tj. da li ipak moze neki UPS da pomogne, ili jos bolje neki drugi uredjaj.
Pozdrav
Jedan tv serviser mi je rekao da je to zbog toga sto struja pada ispod 50Hz, a to nijedan UPS ne resava. Pa me zanima da li se neko sreo sa slicnim problemom i kako ga je resio. Tj. da li ipak moze neki UPS da pomogne, ili jos bolje neki drugi uredjaj.
Pozdrav