Šta je novo?

Pomoc oko SOF2....

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
...elem stigao sam do bolnice (kada pokusaju da vam ubiju ortaka), i dosao do krova i tu neki helikopter na koji sam potrosio svu municiju sa nivoa i nista.........what the fu*k should I do?

DamjanMX je napisao(la):
...elem stigao sam do bolnice (kada pokusaju da vam ubiju ortaka), i dosao do krova i tu neki helikopter na koji sam potrosio svu municiju sa nivoa i nista.........what the fu*k should I do?
Izvini zbog spama, Damjane 🙂... samo mi reci, jel' to finalna verzija sto igras (sta pise kad spustis konzolu?) i koji je CD key?

Re: Re: Pomoc oko SOF2....

CAR je napisao(la):
Izvini zbog spama, Damjane 🙂... samo mi reci, jel' to finalna verzija sto igras (sta pise kad spustis konzolu?) i koji je CD key?

Ma nije final......tipovao sam i ja na bug u igri, jeste da ih ima mnooogooo ali kada loadujem igru par puta pre mesta bug-a nekada ga ima a nekada ne, a ovaj helikopter me muci vec duze vreme...

Kako mozes da igas to?
Meni je redovno load-ovo camac sa likom u njemu na glavi i nemogu ni da se pomerim ni da pucam...FX
I onaj deo kad letis helikopterom pa trebas da pucas na kucu u kojoj su negativci i helis kruzi...e pa kod mene te kuce je bilo samo prvi put svaki sledeci kad ucita nema je a helis kruzi...🙁

Poz

cheers

koji put 😛

u introu nivoa, kad prikazuje helish kako se okrece, na krajevima krila se vidi nesto zuto_belo_crvenkasto (shasija helisha je teget ili crna), nesto kao ogoljena elektronika...E pa u to treba da gadjas, i kad grune jedno krilo, rokaj u drugo na isto mesto i 'ptichica' 🙂

Postoje rakete ili "nesto " slicno ispod svakog krila ,kolko se secam po dva... prvo treba to da izrokas, da skines sa njega, onda rokaj motore na helisu, i to SA STRANE , videces da varnici i tu gruvaj, uskoro ce da eksplodira, tako i drugi...

Kao pomoc koristi ,onu malu kucicu na kojoj stoje neke antene, tu se vrti i "zaglavi" helikopter pa ga rokaj preciznije.

Inace i na kraju igre imas jos jedan takav helis ,samo ovog puta malo jaci .. hehehe

sitnica

da bi lakse odro helikopter iza kucice imas mitraljez kada se popnes uz merdevine pa ga odatle ocukaj i to je to, ali to je naravno za onaj na kraju igre

Znaci gadjaj kod zuto_belo_crveno i nemozes da promasis!😀

cheers

Re: Re: Re: Pomoc oko SOF2....

DamjanMX je napisao(la):
Ma nije final......tipovao sam i ja na bug u igri, jeste da ih ima mnooogooo ali kada loadujem igru par puta pre mesta bug-a nekada ga ima a nekada ne, a ovaj helikopter me muci vec duze vreme...

Ajd' ako ti nije cim, spusti konzolu i baci pogled na verziju (kod jednog ortaka sam video neku v0.13 (???) ), a, takodje ako nije cim 😀, kazi mi i CD key...

PS. Stvarno mi nije jasno, pa finalna bi trebalo da je izasla pre dobrih dva meseca... 🙁
... odnosno, da niko vise ne poseduje te bete, tj. press-verzije, a ne da se ovde jadamo kako ima silnih bagova... hrmpf, nije ni cudo, oce to u beta-verziji.

Nazad
Vrh Dno