Drzao sam dugme nece da pokaze sliku ni na hdmi a ni na av kabli.Mozes da probas da restartujes video podesavanja. Kada gori crvena lampica pritisne dugme za paljenje i drzi dok se konzola ne ugasi. Zatim pusti, pa ponovo pritisni i drzi dok ne cujes dva beep-a. Nakon toga trebalo bi da se pojavi Safe Mode ekran. Probaj prvo sa HDMI kablom. pa ako nece onda sa AV Kablom.
Da li konzolu mozes normalno da ugasis nakon sto si je upalio iil je jedini nacin nasilno gasenje?
Da li blinka zuta lampica s preda nakon paljenja konzole?
Jesam siguran sam, ali ne pokazuje sliku ni preko AV kabla za soni 2Ako nije pomoglo resetovanje video podesavanja, a konzola se normalno gasi i pali onda je otisao cip koji je zaduzen za HDMI izlaz. Ovo je dosta redak kvar i ja sam se njim susretao samo na FAT konzolama. Siguran si da si odradio resetovanje video podesavanja kako sam ti rekao?
Ovo je što kolega Prica,provjeri jos jednom. Probaj da zamijenis drugi hdmi,zna i on nekad da pravi problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari