Šta je novo?

Pomoc oko potrage za sajtom

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Posle 2 dana neuspesnog trazenja po googlu odlucio sam ovde da trazim pomov. Treba mi sajt olimpiskog saveza, ili bilo koji sajt na kom cu naci ucesnike YU reprezentacije u bobu na zimskim igrama u sarajevu 84-te. Ovo me jako interesuje posto jedan caletov prijatelj tvrdi da je on bio u toj postavi, a niko mu neveruje. Dokaze nema posto je on izbeglica, a slike, diplomu, je ostavio tamo, posto je jedva pobegao. Znaci ovo bi mi puno pomoglo. Ako neko ima neku ideju gde bi ovo moga da nadjem, slobodno nek pomaze.

probaj da nadjesh to u novinama al toga nema preko net-a jerbo smo ti mi zaostala nacija. Jedino da gadjash neke strane novine koje imaju arhive na mrezi. A ako ne uspesh pravac narodna biblioteka pa poshto je po zakonu da sve shto se objavi na papiru mora da se pothrani u narodnoj ( 6 primeraka ) tako da odesh tamo pa polako chitaj :)

Ma ovi su po prici bili 25.-ti, od 29 ekipa. Taj prijatelj kaze da je komentator rekao veoma dobro 25.-to mesto. :D Auuu, znaci da bi to video, tj proverio moram da idem za BG

Uglavnom se spominju samo nosioci medalja u svim disciplinama, to i nije problem naci, a da probas da ubacis njegovo ime u pretrazivac...

Probao sam i to.

Merline, ovo sto si mi ti dao mi ne pomaze. To sam i ja nasao :(

Ma covece, lepo zovi olimpijski savez SCG (ako to jos uvek postoji :-devil-: ), raspitaj se. Pokusaj da nadjes broj kancelarije sadasnjeg bob saveza (ako postoji). Tako ces mislim doci do informacije. Ne bi bilo lose da se predstavis kao novinar.

p.s. jedan moj komsija je bio clan te reprezentacije, a posle i trener ... ali je toliko davno bilo da se ne secam kako se zvao, ni gde je vise...

probaj ovde:

Serbia & Montenegro Bob Association
Gandijeva, 202/18
11070 BEOGRAD
Tel. (+381.11) 177-7863
(+381.64) 120-5196 (Mobile)
Fax (+381.11) 324-8738
e-mail: [email protected]

Nazad
Vrh Dno