Šta je novo?

Pomoc Oko Ploce!

zar u "eri" p45 dati toliko para za p35? Znam da su u pitanju STVARNO TOP modeli...ali ipak...

E to je jedino tacno za FSB, ostalo je ne promenjeno ili totalno zanemarivo.
Mada njemu da treba ploca koja ce da vuce 650FSB+ on ne bi pitao sta da uzme :)
Ali opet, da me neko ne shvati pogresno, i ja glasam za novije samo sam theo da pomenem situaciju od pre par nedelja.

Poslednja izmena:
E to je jedino tacno za FSB, ostalo je ne promenjeno ili totalno zanemarivo.
Mada njemu da treba ploca koja ce da vuce 650FSB+ on ne bi pitao sta da uzme :)
Ali opet, da me neko ne shvati pogresno, i ja glasam za novije samo sam theo da pomenem situaciju od pre par nedelja.

Dobro novije ploche imaju vishe sata i usb priljuchaka, obichno imaju bolje hladjenja. A i P5Q sigurno moze da izvuche vishi 24/7 OC od P5K sa istim procesorom i memorijom.

lik nije mogao da sacheka nego otrchao i kupio prvu koju je video na lageru :):d:d

Chesto vidjam takve stvari. Nekad i sam uradim to, ako mi je krsh hitno.

ma daj ja sam se muchio sa 945 plochom godinu ipo dana i hteo sam da kupim maximus formulu i vechito su mi falile pare ili sam kupovao neshto drugo ali nisam hteo nishta ispod toga i na kraju sam uzeo p5q pro:) poshto je veoma mala razlika a u ceni je velika a obe bi mi isto vrshile posao :)

Za sada radi sve ok! Probao sam dosta igrica,komp radi bez ikakvih problema i restartovanja.Samo sam imao problem sa vdo tools-om sa palitove 9600.Kad god pokusam da ga startujem komp se zamrzne i pomaze reset,pa sam na kraju skinuo vdo sa kompa!

Nazad
Vrh Dno